Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Νεκρός 20χρονος

Θλίψη

11 Μαΐου 2020 11:16
Τραγωδία στην Φθιώτιδα: Νεκρός 20χρονος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ασύλληπτη τραγωδία στην Φθιώτιδα με θύμα 20χρονο αγρότη, ο οποίος σκοτώθηκε σε ατύχημα με το τρακτέρ του και ενώ ακόμα είναι νωπές οι μνήμες από το δυστύχημα στην Κρήτη που στοίχισε την ζωή σε έναν 35χρονο πατέρα.

Ο άτυχος νέος, περίπου 20 ετών, είχε πάρει το τρακτέρ για να πάει στο κτήμα με τις ελιές για εργασίες.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τρακτέρ ανατράπηκε, πιθανόν πατώντας στην άκρη του δρόμου καταπλακώνοντας τον οδηγό του!

Διερχόμενος είδε τον άτυχο νεαρό και άμεσα κάλεσε βοήθεια, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να σωθεί.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα από το ΠΚ Αταλάντης έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν το άψυχο κορμί του 20χρονου.

Ο νεαρός Αλβανός διακομίστηκε στο ΚΥ Αταλάντης όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το ΑΤ Λοκρών.

Τραγωδία στην Κρήτη: Άνδρας έπεσε από μπαλκόνι

Με τραγικό τρόπο έχασε την ζωή του ένας άνδρας στην Κρήτη όταν έπεσε από μπαλκόνι σε χωριό των Χανίων. Ενώ μία γυναίκα πήρε ένα κομμάτι σκοινί και να αυτοκτονεί στο μπαλκόνι του σπιτιού της στο δήμο Γόρτυνας στη Μεσαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου (09/05) με τον 75χρονο άνδρα – υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες – να πέφτει από το μπαλκόνι του σπιτιού στον Αποκόρωνα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να παλεύουν να τον επαναφέρουν στην ζωή χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. «Ο 75χρονος άνδρας δυστυχώς έφτασε στο νοσοκομείο νεκρός», ανέφερε στο cretapost.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γ. Μπέας.

Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός ο Γιάννης Κατσούνας - Πατέρας τριών παιδιών ο 33χρονος που πέθανε στο φονικό τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη, μετά το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου στο δρόμο έξω από τις Αρχαιότητες της Γόρτυνας, με τον 33χρονο Γιάννη Κατσούνα πατέρας τριών παιδιών να χάνει τη ζωή του.

Το τραγικό τροχαίο συνέβη όταν συγκρούστηκαν μεταξύ τους - υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, αιτίες – δύο οχήματα. Στο ένα όχημα επέβαινε ο άτυχος 33χρονος, μαζί με τη σύζυγό του, καθώς και τα τρία τους παιδιά. Ενώ, στο έτερο όχημα, βρισκόταν μόνο ο οδηγός.

Η σφοδρότατη σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να εγκλωβιστούν στα συντρίμμια των δύο οχημάτων. Στο σημείο έσπευσαν ένα όχημα της ΕΜΑΚ, άνδρες της οποία απεγκλώβισαν τους τραυματίες και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Τα ασθενοφόρα παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, με τον έναν από τους, συνολικά, 6 τραυματίες – τον άτυχο 33χρονο – να είναι ήδη νεκρός.

Δεν τα κατάφερε ο Γιάννης ! Δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του ο οδηγός του ενός από τα δύο μοιραία Ι.Χ που συγκρούστηκαν στη Γόρτυνα. Ο θεός να βοηθήσει τη γυναίκα και τα παιδιά του! Καλό "ταξίδι" στον Γιάννη Κατσούνσ και καλή δύναμη στην οικογένεια του!

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Saturday, May 9, 2020
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share