Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός: Νεογέννητο μωρό διασωληνωμένο στο νοσοκομείο με προβλήματα αναπνοής

Ποια η κατάστασή του;

10 Μαΐου 2020 18:47
Πανικός: Νεογέννητο μωρό διασωληνωμένο στο νοσοκομείο με προβλήματα αναπνοής
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανικός επικρατεί για νεογέννητο μωρό, το οποίο βρίσκεται στο νοσοκομείο με προβλήματα αναπνοής, όπου και είναι διασωληνωμένο.

Το μωράκι με το που γεννήθηκε παρουσίασε πρόβληματα στην αναπνοή με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο του ΠΑΓΝΗ στην Κρήτη, έχοντας διακομιστεί από τη Ρόδο.

Για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο - σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretapost.gr - υπήρξε κινητοποίηση από το ΕΚΑΒ αλλά και στην Πολεμική Αεροπορία όπου συνέβαλε τα μέγιστα στη διαδικασία.

Το νεογνό έφτασε με Super Puma στο ελικοδρόμιο του ΠΑΓΝΗ, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ πρόσφατα νεογέννητο πέθανε από κορωνοϊό.

Θρίλερ στον λόφο Στρέφη: Νεαρή γυναίκα έπεσε από βράχο - Σε κρίσιμη κατάσταση

Γυναίκα, ηλικίας περίπου 35 – 40 ετών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της έπειτα από πτώση της στο λόφο Στρέφη.

Εως αυτή την στιγμή δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έπεσε από ύψος περίπου επτά μέτρων.

Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Σημειώνεται, ότι στην επιχείρηση ανάσυρσής της συμμετείχαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Συναγερμός στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Κλειστή για περίπου δύο ώρες έμεινε η λεωφόρος Αλεξάνδρας, λόγω ενός ύποπτου χαρτόκουτου που βρέθηκε στο διάζωμα της οδού Σούτσου, στις 21.00 χθες το βράδυ και το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμό στην Αστυνομία.

Η περιοχή αποκλείστηκε και διακόπηκε η κυκλοφορία τόσο στην λεωφόρο Αλεξάνδρας όσο και στην οδό Σούτσου, ενώ κλήθηκε κλιμάκιο πυροτεχνουργών του ΤΕΕΜ, το οποίο προχώρησε σε ελεγχόμενη έκρηξη λίγο μετά τις 23.30.

Όπως διαπιστώθηκε επρόκειτο τελικά για ένα κουτί που περιείχε τρόφιμα, οπότε έληξε ο συναγερμός και η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share