Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρικτός θάνατος για 20χρονο - Τραγωδία στην Αταλάντη

Σοκ

10 Μαΐου 2020 16:16
Φρικτός θάνατος για 20χρονο - Τραγωδία στην Αταλάντη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία είχαμε στην Αταλάντη με έναν 20χρονο να βρίσκει φρικτό θάνατο. Ο άτυχος νέος περίπου 20 ετών, είχε δανειστεί γεωργικό ελκυστήρα προκειμένου να μεταβεί στο χωράφι του για εργασίες. Τραγωδία σημειώθηκε και στις Σέρρες με έναν 55χρονο άνδρα να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο χθες το πρωί

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το τρακτέρ ανατράπηκε, πιθανόν πατώντας στην άκρη του δρόμου καταπλακώνοντας τον οδηγό του, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Τραγωδία στην Κρήτη: Χαροπαλεύουν μάνα και κόρη από το φριχτό τροχαίο - Ανατριχιάζει η μαντινάδα για τον νεκρό πατέρα

Στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται το 9χρονο κοριτσάκι από το τροχαίο δυστύχημα της Μεσαράς, το οποίο συγκλονίζει την Κρήτη. Διασωληνωμένη η 30χρονη μητέρα, σε καλή κατάσταση ο 5χρονος γιος, δυστυχώς, όμως, ο 33χρονος σύζυγος και πατέρας, είναι από χθες το βράδυ (σ.σ. 09.05.2020) νεκρός.

Το φριχτό τροχαίο – το πολλοστό που γίνεται στην Κρήτη – σημειώθηκε στο ύψος των Αρχαιοτήτων της Γόρτυνας και είχε συνολικά ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 33χρονου, και τον τραυματισμό έξι ατόμων, μεταξύ τους και δύο παιδιών.

Στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσηλεύεται διασωληνωμένη η 30χρονη μητέρα του παιδιού και σύζυγος του άτυχου 35χρονου. Στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται το 5χρονο αγοράκι, ενώ στο Βενιζέλειο σε καλή κατάσταση, νοσηλεύονται δύο ακόμη άνδρες που ενεπλάκησαν στο τροχαίο. Ο τρίτος, είναι σε καλή κατάσταση και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Φοβερό τροχαίο ατύχημα έξω από τη Γόρτυνα! Τρεις σοβαρά τραυματίες (Ο οδηγός και η γυναίκα του στο ένα αυτοκίνητο και...

Posted by Δια-SOS-τε τη Μεσαρά on Saturday, May 9, 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (09.05.2020) όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά σε δρόμο των Μοιρών. Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ο 35χρονος που ήταν και οδηγός, η 30χρονη σύζυγός του, τα δύο παιδιά τους – το 9χρονο κοριτσάκι και το 5χρονο αγοράκι – και ένας ακόμα 24χρονος. Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα δύο άνδρες, ένας 21χρονος κι ένας 23χρονος. Οι τρεις άνδρες νοσηλεύονται, επίσης, στο Βενιζέλειο, ευτυχώς, εκτός κινδύνου.

Η μαντινάδα του κουμπάρου του 35χρονου

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του 35χρονου, ο κουμπάρος του ανάρτησε στα social media μία σπαρακτική μαντινάδα… αποχωρισμού.

Διαβάστε την:

Καλοστραθια κουμπάρε μου Άντρα κατσουνα Γιάννη,

κι ο μισεμος σου στην καρδιά πόνο βαρύ μου βανει

Ο μισεμος σου εμπιχτηκε σαν δίκοπο μαχαίρι,

μες την καρδιά που εδα λυγα, πονεί και υποφέρει

Ο μισεμος σου έφερε δάκρυα των αθρωπο,

Γυρεύουν ψάχνουν για να βρουν να σε γιαγυρουν τροπο

Πάντα σαφι η σκέψη μας θα είναι εκεί μαζί σου,

και χαραγμένη στο μυαλό κάθε ανάμνηση σου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share