Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναγερμός στην Κρήτη: Φωτιά σε εργοστάσιο παραγωγής μελιού

Τι συνέβη;

9 Μαΐου 2020 19:01
Συναγερμός στην Κρήτη: Φωτιά σε εργοστάσιο παραγωγής μελιού

Συναγερμός σήμανε στην Κρήτη, όταν ξέσπασε φωτιά το απόγευμα σε εργοστάσιο που ασχολείται με προϊόντα μελιού στη Φοινικιά Ηρακλείου. Ευτυχώς, δεν θρηνήσαμε θύματα, όπως με την πρόσφατη φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις πυροσβεστών που ξεκίνησαν την κατάσβεση της φωτιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καπνοί έχουν δημιουργήσει μία αποπνικτική ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα αρκετοί κάτοικοι να έχουν κλειδαμπαρώσει τις πόρτες για να προφυλαχθούν από τους καπνούς.

Σοκ στην Ηλεία: Μεγάλη φωτιά έκαψε ολοσχερώς σούπερ μάρκετ

Σοκ προκλήθηκε στην Ηλεία, με μια μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Βάρδας να καίει ολοσχερώς ένα σούπερ μάρκετ, ενώ παράλληλα επεκτάθηκε και στα σπίτια που βρίσκονται από πάνω.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί και όσοι ήταν μέσα πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Λίγα λεπτά μετά έσκασε και μετασχηματιστής της ΔΕΗ. Λίγες ώρες νωρίτερα, συναγερμός είχε σημάνει στο Μικρολίμανο με την φωτιά σε σκάφος.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σούπερ μάρκετ, ενώ επεκτάθηκε και στα πάνω σπίτια.

Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στα Τρίκαλα

Τεράστια φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε τελευταίο όροφο πολυκατοικίας στα Τρίκαλα. Η φωτιά ξέσπασε στις 9 περίπου το πρωί της Κυριακή του Πάσχα, κάτω από άγνωστες συνθήκες σε πολυκατοικία στον 5ο όροφο, επί της Παγκάλου στην πλατεία Αριστοτέλη Αντωνίου.

Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 4 οχήματα, ενώ δεν είναι γνωστό μέχρι αυτή την ώρα εάν μέσα στον όροφο βρίσκονταν ένοικοι. Τα ξημερώματα μάλιστα ένας ηλικιωμένος έχασε την ζωή του, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη, και πολλοί πιθανό είναι να επαναληφθεί κάτι τέτοιο.

Τα διαμερίσματα στην πολυκατοικία όπως και στην παρακείμενη πολυκατοικία έχουν εκκενωθεί, ενώ η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share