Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Σοκ στη Θεσσαλονίκη

Σοκ!

8 Μαΐου 2020 19:23
Μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Σοκ στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, περίπου στις 15:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοκίνητο παρέσυρε μία μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν αντίστοιχο τροχαίο με θύμα μια 14χρονη είχε σημειωθεί στη Χαλκίδα.

Από την παράσυρση τα τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της οικογένειας μετέφερε τη σύζυγό του και τα παιδιά τους με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο". Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις τραυματίες φέρουν μόνο εκδορές. Στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο εγκαταστάθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τυχόν εντάσεις.

Αδιανόητο: Μπήκε ανάποδα στη Λεωφόρο Αθηνών και προκάλεσε τροχαίο

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών, με έναν οδηγό, όπως δείχνει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, στο σημείο όπου υπάρχει διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.

Ο οδηγός κινούνταν αντίθετα στην αριστερή λωρίδα στο ύψος του Σκαραμαγκά, αποτελώντας έναν κινούμενο κίνδυνο για όλους τους υπόλοιπους οδηγούς.

Όπως φαίνεται πάντα στο βίντεο, τελικά ο ασυνείδητος αυτός οδηγός δεν απέφυγε το ατύχημα, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό εάν από τη σύγκρουση υπήρξαν και τραυματίες, ενώ σε άλλο ατύχημα φαίνεται ο οδηγός να πυροβολεί πεζούς.

Δείτε το βίντεο:

Σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλεία: 27χρονος ξεψύχησε στην άσφαλτο

Σοκαριστικό τροχαίο έλαβε τόπο στην Ηλεία και την περιοχή του Κατακόλου, με έναν 27χρονο να ξεψυχά στην άσφαλτο τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/4).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως αναφέρει το ilialive.gr, η μηχανή που οδηγούσε ο 27χρονος στην επαρχιακή οδό Κατακόλου - Κορακοχωρίου, με κατεύθυνση προς τον Άγιο Ανδρέα, ανατράπηκε, για άγνωστους ακόμα λόγουςμ και εξετράπη από την πορεία της με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο οδηγός. Λίγο αργότερα, διερχόμενος οδηγός είδε τον 27χρονο αιμόφυρτο στην άσφαλτο και κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Σε μια σοκαριστική καταγγελία, επίσης, περιπολικό παραβίασε στοπ και παρέσυρε μοτοσυκλετιστή.

Η σορός του διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου, ενώ εκτιμάται ότι θάνατός του ήταν ακαριαίος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου διενεργεί το τμήμα Τροχαίας Πύργου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share