Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Σκότωσε φίδι στην αυλή του και μετά πέθανε από ανακοπή

Ασύλληπτη τραγωδία!

8 Μαΐου 2020 10:13
Τραγωδία στο Αγρίνιο: Σκότωσε φίδι στην αυλή του και μετά πέθανε από ανακοπή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό τέλος είχε ένας άνδρας στη Νερομάνα Αγρινίου, μετά την αιφνίδια εμφάνιση φιδιού στην αυλή του. Μια τραγωδία που έρχεται να ταράξει την πόλη λίγες μέρες μετά τον τραγικό θάνατο 26χρονου.

Ο 69χρονος έσπευσε να σκοτώσει το ερπετό, όταν οι δύο κόρες του, άτομα με ειδικές ανάγκες, φώναξαν για βοήθεια, μόλις το είδαν.

Ο πατέρας σκότωσε το φίδι και αμέσως μετά έπαθε ανακοπή και έφυγε από την ζωή έτσι άδοξα.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, λίγους μήνες πριν είχε πεθάνει από ανακοπή και η σύζυγός του.

Αυτός ο άνδρας κάθεται αγκαλιά με αυτά τα φίδια και...Δεν φαντάζεστε τι κάνει μαζί τους

Αυτό ο άνδρας που κάθεται αγκαλιά με τα φίδια μπορεί να θεωρηθεί ή θαρραλέος ή τέρμα τρελός. Όταν διαβάσετε τι κάνει με αυτά θα καταλήξετε στον δεύτερο χαρακτηρισμό.

Άλλοι βλέπουν φιδάκι και τρέχουν, μιας και μπορούν να σε δαγκώσουν στο λεπτό ή ακόμα και να σε τυλίξουν, όπως συνέβη σε αυτόν εδώ τον άνδρα, αλλά ο Τζέι Μπρίουερ χωρίς φόβο έκατσε χαμογελαστός ανάμεσα σε μερικούς πύθωνες 6-7 μέτρων αφήνοντας όλους τους τηλεθεατές να απορούν γιατί…

Όπως και να έχει πάντως η περίπτωσή του, το βίντεο έχει προκαλέσει χαμό στο ίντερνετ και όπως καταλαβαίνεται φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός τολμάει κάτι ανάλογο. Συχνά πυκνά βρίσκεται όπως λέει δίπλα στα ζώα που τον εντυπωσιάζουν από μικρή ηλικία. Η απλή περιέργεια της εφηβείας έγινε στην συνέχεια πάθος για τους πύθωνες.

Ο Μπρίουερ πάντως δεν είναι τρελός και πλέον αποτελεί γνωστή φυσιογνωμία στο youtube για τα ανάλογα ψαρωτικά βίντεο που ανεβάζει. Ο ίδιος με αρκετή τόλμη έκλεισε μια επιχείρηση που είχε με είδη ψαρέματος και βάλθηκε να ιδρύσει μια εταιρεία που θα ειδικεύεται στην εκτροφή και πώληση ερπετών!

Πράγματι η τρέλα του για το συγκεκριμένο είδος φιδιού έγινε η κινητήριος δύναμη για να επιτύχει το όνειρο του και σήμερα είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας και εκτροφέας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share