Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Βγήκαν ξανά όπλα στην Κρήτη: Άγρια συμπλοκή, με πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στο Αρκαλοχώρι

Συναγερμός

7 Μαΐου 2020 15:50
Βγήκαν ξανά όπλα στην Κρήτη: Άγρια συμπλοκή, με πυροβολισμούς σε βενζινάδικο στο Αρκαλοχώρι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Λίγες μόλις ημέρες μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια της Κρήτης, βγήκαν και πάλι όπλα, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί ή και θύματα στο Αρκαλοχώρι.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το cretapost.gr, όλα συνέβησαν σε βενζινάδικο στην περιοχή όπου βρίσκονταν δύο άτομα. Φέρεται, εκείνη την ώρα να παρέα τριών ατόμων που μόλις τους είδαν άρχισαν να καυγαδίζουν με αποτέλεσμα οι τρεις να βγάλουν μαγκούρες και να τους χτυπήσουν.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο λίγο πριν απομακρυνθούν έβγαλαν τα όπλα και άνοιξαν… πυρ εναντίον των αυτοκινήτων των δύο ατόμων. Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν την υπόθεση για την διαλεύκανσή της.

Φονικό στα Ανώγεια: «Εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο» - «Σπάει» τη σιωπή του ο 29χρονος κατηγορούμενος (Video)

Διαφορετικές εκδοχές σε ό,τι αφορά το άγριο φονικό στα Ανώγεια της Κρήτης, το βράδυ του Σαββάτου, εξακολουθούν να δίνουν οι δύο πλευρές. Ενώ, ανατριχίλα προκαλεί μια αναφορά της οικογένειας του Λευτέρη Καλομοίρη, καθώς αποκαλύπτεται, ότι είδε ένα όνειρο, το οποίο λίγο αργότερα θα αποδεικνυόταν προφητικό.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, μέσα από τα κρατητήρια ο 29χρονος καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας του 30χρονου και γιος του δεύτερου θύματος, ανέφερε ότι «η ζωή μου είναι πια κόλαση».

«Δεν χωράει στο μυαλό μου ότι εγώ είμαι στη φυλακή και ο πατέρας μου στον τάφο», συμπλήρωσε.

Είπε επίσης σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ότι «τη στιγμή που εγώ ήμουν στην αστυνομία, τον πατέρα μου τον κατεβάζανε στον τάφο. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό, θα ευχόμουν τέτοιο πράγμα».

«Θόλωσα, δεν θυμάμαι πόσες φορές πυροβόλησα»: Σοκάρει η κατάθεση του 29χρονου από την βεντέτα στα Ανώγεια

Από μια λεκτική αντιπαράθεση των δύο ανδρών φαίνεται να ξεκίνησε το διπλό φονικό στα Ανώγεια το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 29χρονος στην κατάθεσή του περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα γεγονότα που έλαβαν χώρα σε κοντινή απόσταση από την οικεία του.

Ο Μανώλης Καλομοίρης ισχυρίζεται ότι το μοιραίο βράδυ του Σαββάτου καθόταν σε μία καρέκλα έξω από το σπίτι, όταν πέρασε ο Γ.Ξ. ψάχνοντας τον πατέρα του Καλομοίρη. Όταν ο 29χρονος ρώτησε για ποιο λόγο τον ψάχνει, ο 30χρονος Γ.Ξ. απάντησε “Ρουφιάνος είναι και γκεσταπίτες είστε”.

Ακολούθησε σωματική αντιπαράθεση μεταξύ των ανδρών και ο 29χρονος κατάφερε μια γροθιά στο πρόσωπο του 30χρονος. Τρίτοι μπήκαν στη μέση και τους χώρισαν.

Στη συνέχεια, ο Γ.Ξ. πήγε στο σπίτι του να πάρει το όπλο του.

Ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης ήταν ο πρώτος που βρέθηκε στο διάβα του και μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες φαίνεται να είπε: «Σταματήστε! Μη σκοτωθείτε μπρε».

Προσπάθησε να τον σταματήσει – μάλιστα, σύμφωνα με την ιαστροδικαστική έκθεση, ο 63χρονος φέρει χτυπήματα στο πρόσωπο κάτι που δείχνει ότι ο Γ. Ξ. πριν τον πυροβολήσει τον χτύπησε προκειμένου να καταφέρει να μπει στο σπίτι του. Ο γιος του 63χρονου ήταν εκείνη την ώρα στο μπάνιο.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share