Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης

Συναγερμός!

6 Μαΐου 2020 14:33
Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανικός επικράτησε στη Θεσσαλονίκη περίπου στις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (6/5), αφού σημειώθηκε έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, επί της οδού Ολύμπου, με όλη τη γειτονιά να θορυβείται, ενώ πρόσφατα είχε υπάρξει τρόμος και από φωτιά σε άλλο διαμέρισμα.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. οι οποίοι απέκλεισαν το στενό, η άμεση δράση άλλα και δυνάμεις Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του GRTimes.gr, το αντικείμενο που εξερράγη στο διαμέρισμα τρίτου ορόφου ήταν πιθανότατα φιάλη αερίου ή γκαζάκι.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, από το συμβάν τραυματίστηκε ελαφρά ένας άνδρας και διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σημειώνεται, ότι δίπλα στην πολυκατοικία βρίσκεται σούπερ μάρκετ καθώς και άλλα καταστήματα, από τα οποία τη στιγμή της έκρηξης, οι πελάτες βγήκαν από αυτά αναστατωμένοι.

Δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο.

Συνεχίζεται το δράμα στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε απανθρακωμένος ο άνδρας της νεκρής ηλικιωμένης!

Το δράμα στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται, αφού μπορεί πριν από λίγη ώρα να έγινε γνωστός ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου από την φωτιά που είχε ξεσπάσει, αλλά λίγο αργότερα βρέθηκε και ο άνδρας της απανθρακωμένος, γράφοντας έτσι τον επίλογο της τραγωδίας για το ζεύγος.

Οι αρχικές πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν πως το ζευγάρι δεν ήταν στο σπίτι του όταν ξέσπασε η φωτιά. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, η εξέλιξη ήταν τραγική.

Είναι άγνωστο ακόμα τι προκάλεσε τη φωτιά το διαμέρισμα της πολυκατοικίας στο Λαγκαδά. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες με 10 οχήματα, με τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς να είναι δύσκολες.

Στην προσπάθεια των πυροσβεστών, λοιπόν, δεν κατέστη δυνατό να σωθούν οι δύο ανθρώπινες ζωές, με την ηλικιωμένη πρώτα να κείτεται νεκρή στο μπαλκόνι της και ύστερα το σύζυγό της να βρίσκεται απανθρακωμένος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share