Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στον Θερμαϊκό

Σοκ

6 Μαΐου 2020 12:36
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη - Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στον Θερμαϊκό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Το πτώμα ενός 69χρονου άντρα ανέσυραν σήμερα το πρωί άνδρες του Λιμενικού, με τη βοήθεια ανδρών της αστυνομίας, από τον Θερμαϊκό Κόλπο και συγκεκριμένα στο ύψος της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης. Αναστάτωση επικράτησε και στην Κορινθία καθώς βρέθηκε επίσης ένας νεκρός άνδρας μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο. Εκεί αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή. Την ίδια ώρα προανάκριση για το περιστατικό διεξάγεται από τη Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης.

Νίκαια: Εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο έξω από το Γ' Νεκροταφείο

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή της Νίκαιας, όταν ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σήμερα το μεσημέρι (3/5) από την ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από το φονικό στα Ανώγεια που έχει προκαλέσει χαμό στο Πανελλήνιο, έρχεται ακόμα ένα περιστατικό να μας συγκλονίσει. Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, το αυτοκίνητο ήταν ένα παλιό γκρι LADA, και βρισκόταν έξω από το Γ' Νεκροταφείο της Νίκαιας.

Οι πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για άστεγο, ο οποίος διέμενε εντός του αυτοκινήτου του. Στο αυτοκίνητο υπήρχαν πολλές κουβέρτες και άλλα ατομικά είδη.

Συναγερμος στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός βρέθηκε ο 44χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Ο άτυχος άντρας, για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί silver alert, ο 44χρονος Αναστάσιος Πανινιός από τα Σέρβια της Κοζάνης, εντοπίστηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου νεκρός σε ρέμα στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θρίλερ επικρατεί και στην Κοζάνη καθώς βρέθηκε νεκρός ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ένας νεαρός ηλικίας 24 ετών.

Ο 44χρονος είχε εξαφανιστεί στις 7 Απριλίου από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Τον 44χρονο εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Τα αίτια του θανάτου του άντρα θα κληθεί να εξακριβώσει ιατροδικαστής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share