Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα (Video)

Σοκ

6 Μαΐου 2020 09:00
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα από φωτιά σε διαμέρισμα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία είχαμε στη Θεσσαλονίκη με μία γυναίκα όπου ανασύρθηκε νεκρή από διαμέρισμα της όπου ξέσπασε φωτιά. Επίσης, συναγερμός σήμανε χθες το απόγευμα και στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου με μια νταλίκα που «τυλίχθηκε» στις φλόγες.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στις φλόγες τυλίχθηκε διαμέρισμα επί της οδού Ιασωνίδου 6, στην περιοχή της Νεάπολης. Στο σημείο έσπευσαν οι Πυροσβέστες, οι οποίοι εντόπισαν την ηλικιωμένη ένοικο του διαμερίσματος νεκρή, πιθανώς από τις αναθυμιάσεις, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις. Από τη φωτιά δεν κινδύνευσαν άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Συναγερμός στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: «Τυλίχθηκε» στις φλόγες ουρανοξύστης 48 ορόφων (Video)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε 48όροφο ουρανοξύστη στην πόλη της Σάρτζα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατακλύζοντας το οικιστικό κτίριο Abbco στην περιοχή Al Nahda, ενώ φλεγόμενα συντρίμμια εκτινάσσονται σε διπλανά κτίρια και προκαλούν πυρκαγιά σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επίσης, συναγερμός σήμανε και στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου με μια νταλίκα που «τυλίχθηκε» στις φλόγες.

Ακόμη δεν έχει γίνει σαφές πόσοι άνθρωποι βρίσκονταν στο συγκρότημα κτηρίων τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά, καθώς και η αιτία εκδήλωσής της, ενώ μέχρι το βράδυ οι Αρχές έκαναν λόγω για επτά άτομα που υπέστησαν «ελαφρούς» τραυματισμούς.

Επίσης η πυροσβεστική έδωσε εντολή εκκένωσης των διπλανών κτιρίων, καθώς θεωρείται ότι κινδυνεύουν από τα συντρίμμια να αρπάξουν και αυτά φωτιά.

Σοκ στην Ηλεία: Μεγάλη φωτιά έκαψε ολοσχερώς σούπερ μάρκετ

Σοκ προκλήθηκε στην Ηλεία, με μια μεγάλη φωτιά στην περιοχή της Βάρδας να καίει ολοσχερώς ένα σούπερ μάρκετ, ενώ παράλληλα επεκτάθηκε και στα σπίτια που βρίσκονται από πάνω.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί και όσοι ήταν μέσα πρόλαβαν και βγήκαν έξω. Λίγα λεπτά μετά έσκασε και μετασχηματιστής της ΔΕΗ. Λίγες ώρες νωρίτερα, συναγερμός είχε σημάνει στο Μικρολίμανο με την φωτιά σε σκάφος.

Η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σούπερ μάρκετ, ενώ επεκτάθηκε και στα πάνω σπίτια.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share