Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βόλος: Πέθανε γιατρός κατά τη διάρκεια της εφημερίας του

42χρονος πατέρας δυο παιδιών

4 Μαΐου 2020 18:58
Βόλος: Πέθανε γιατρός κατά τη διάρκεια της εφημερίας του

Αναστάτωση επικρατεί μετά από τον αιφνίδιο θάνατο ενός 42χρονου γιατρού στον Βόλο, κατά την διάρκεια της εφημερίας του.

Σοκ προκάλεσε η είδηση, ενώ παράλληλα οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην χώρα αυξάνονται. Ο γιατρός που έκανε την ειδικότητά του ως αναισθησιολόγος στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο Βόλου, πήγε το πρωί στην δουλειά του και το μεσημέρι κλήθηκε στο Τμήμα Επειγόντων για να εξετάσει ασθενή που χρειαζόταν διασωλήνωση. Ο 42χρονος γιατρός εξέτασε τον ασθενή και όταν κρίθηκε ότι πρέπει να εισαχθεί στη ΜΕΘ, επέστρεψε στο Τμήμα Αναισθησιολογίας του νοσοκομείου.

Λίγο αργότερα, νοσηλεύτρια που πήγε στο γραφείο του περίπου στις 15:30, επειδή δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις προκειμένου να παραστεί σε νέο περιστατικό, τον βρήκε νεκρό.

Ο 42χρονος γιατρός ήταν παντρεμένος και είχε δύο ανήλικα παιδιά, και δεν έπασχε από κανένα νόσημα. Η καταγωγή του ήταν από την Δράμα, διέμενε στην Νέα Ιωνία και σε λίγους μήνες θα ολοκλήρωνε την ειδικότητά του στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο.

Σοκ: Πέθανε γνωστή 30χρονη τραγουδίστρια - Η τραγική ειρωνεία λίγες εβδομάδες πριν (photo)

Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 30 ετών η διάσημη τραγουδίστρια Κάντυ Γκρόβς. Τραγική ειρωνεία; Λίγες εβδομάδες πριν, η Κάντυ είχε ποστάρει μια φωτογραφία με τον νεκρό αδερφό της, Κέλι σχολιάζοντας πόσο της λείπει. Επίσης, συντετριμμένη είναι η οικογένειας 17χρονης ανερχόμενης τραγουδίστριας που αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεχε την καραντίνα.

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με το περιβάλλον της και ο θάνατός της οφείλεται σε «φυσιολογικά αίτια», σύμφωνα με τον αδερφό της, Κόντι.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα μου. Ελπίζω να συναντηθεί με τoν Κέλι και την Κέισι», ανέφερε το μήνυμα του αδερφού της. «Ανυπομονούσε για τους επόμενους μήνες, όπου θα κυκλοφορούσε το νέο της άλμπουμ. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε, μου έστελνε τα τραγούδια για να τα ακούσω και να της πω την γνώμη μου», ανέφερε ο Κόντι.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε 25χρονη τραγουδίστρια και μοντέλο

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου της 25χρονης ράπερ και μοντέλου Σίνα Ρότζερς. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν θρηνούσε και ο χώρος του αθλητισμού καθώς νεκρός έπεσε από πυροβολισμούς κορυφαίος αθλητής.

Η νεαρή τραγουδίστρια βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Φιλαδέλφεια, σύμφωνα με το Page Six, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου της. Έγινε φίλη με τους A$AP Mob και έτσι ξεκίνησε να ασχολείται με τη ραπ μουσική. Μεγάλες της επιτυχίες ήταν το «Selfie» (2013) και «Glen Coco» (2014) ενώ τον Ιούλιο του 2015 είχε κυκλοφορήσει το EP «I’m Not Here. This Isn’t Happening».

«Η Chynna είχε αγαπηθεί πολύ και θα μας λείψει σε όλους με οδύνη» δήλωσε η οικογένεια της, ενώ οι συνεργάτες της από την True Panther την αποχαιρέτησαν με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share