Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Σκοτώθηκε άνδρας

Είδηση σοκ!

30 Απριλίου 2020 09:09
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Σκοτώθηκε άνδρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Tην τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 67χρονος άνδρας μετά από παράσυρση οχήματος, στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 7 το πρωί της Πέμπτης όταν ο άτυχος άνδρας στην προσπάθεια του να διασχίσει κάθετα το δρόμο χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

Στο σημείο έσπευσε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες όμως να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του.

Ο άτυχος 67χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ διενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ στην πόλη πριν λίγες μέρε είχαμε ακόμα ένα σοκαριστικό περιστατικό με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα.

Ηράκλειο Κρήτης: Έκλεισε ο βόρειος λιμενοβραχίονας λόγω συνωστισμού - Πάνω από 2.000 άτομα στο σημείο

Την απόφαση να κλείσει το βόρειο λιμενοβραχίονα στο Ηράκλειο της Κρήτης πήρε το τοπικό Λιμεναρχείο, καθώς τις τελευταίες ημέρες δημιουργείτο μεγάλος συνωστισμός παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας, με πάνω από 2.000 άτομα να βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στο σημείο.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Λιμενάρχης Ηρακλείου, Ευθύμης Δουβής, μετά το τετραήμερο κακοκαιρίας και την βελτίωση του καιρού, ο κόσμος που επέλεγε για σωματική άσκηση και για περπάτημα τον λιμενοβραχίονα του Κουλέ, ήταν πολύς και κατέστη αναγκαία η λήψη αυτού του μέτρου. Την ίδια ώρα, ένας 87χρονος με καταγωγή από το νησί πέθαινε στην Νέα Ζηλανδία.

«Ο λιμενοβραχίονας έκλεινε με τη δύση του ηλίου και ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με τη συνεργασία των πολιτών. Τις τελευταίες δύο ημέρες, όμως, τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά, καθώς υπήρξε στιγμή που στον λιμενοβραχίονα κυκλοφορούσαν ταυτόχρονα δύο χιλιάδες άτομα. Αποφασίσαμε να κλείσουμε το λιμενοβραχίονα, προκειμένου να προστατεύσουμε τον κόσμο καθώς δημιουργούνταν προϋποθέσεις συνωστισμού».

Ο κ. Δουβής εξήγησε ότι όλο αυτό το διάστημα οι πολίτες ήταν συνεργάσιμοι και όλοι είχαν μαζί τους τα απαραίτητα αποδεικτικά και τις ταυτότητές τους «όμως οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν οδήγησαν, πιθανόν, περισσότερους συμπολίτες έξω από τα σπίτια έστω και για λίγη ώρα. Ο λιμενοβραχίονας είναι ένα σημείο όπου ο κόσμος συνηθίζει να περπατάει, όμως αυτή τη στιγμή είναι κάτι που δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να συμβαίνει αφού έχει τέτοια μαζικότητα».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share