Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης από τη Στυλίδα - Τι υποστηρίζει ο πατέρας της (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις

29 Απριλίου 2020 20:17
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης από τη Στυλίδα - Τι υποστηρίζει ο πατέρας της (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη από τις 9.30 το πρωί στη Φθιώτιδα, καθώς εξαφανίστηκε από τη Στυλίδα ένα κοριτσάκι 10 ετών, η Μελαχροινάκη Δήμητρα.

Το "Χαμόγελο του Παιδιού" προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, καθώς η ανήλικη εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης Εισαγγελικής εντολής απομάκρυνσης της, από επικίνδυνο περιβάλλον.

Η νέα εξέλιξη αφορά στον πατέρα του κοριτσιού που έχει ζητήσει από δικηγόρο να κινηθεί και νομικά για το Amber Alert: «Πως είναι δυνατόν να διασύρουν ένα 10χρονο κοριτσάκι στις τηλεοράσεις, αφού ξέρουν ότι είναι με τη μητέρα του….»

«Εάν ήθελαν οι Εισαγγελικές Αρχές ας ασκούσαν δίωξη για αρπάγη ανηλίκου στους γονείς και όχι να διασύρουν ένα κοριτσάκι που αύριο θα πάει πάλι στο σχολείο. Πως θα αντικρίσει τους συμμαθητές του;», είπε ο θείος της 10χρονης Δήμητρας.

Δείτε τι είπε ο πατέρας της 10χρονης Δήμητρας στο βίντεο που ακολουθεί:

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης από την Στυλίδα - Τι κρύβεται από πίσω;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 10χρονου κοριτσιού από τη Στυλίδα, εν μέσω καραντίνας. Να υπενθυμίσουμε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Η άτυχη Δήμητρα Μελαχροινάκη, εξαφανίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από το σπίτι της μητέρας της και του πατριού της και αγνοείται, χωρίς να έχει δώσει κάποια ένδειξη ζωής. Οι αστυνομικοί την ψάχνουν για να την μεταφέρουν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπου εδώ και δυο χρόνια βρίσκεται εκεί και ο 13χρονος αδερφός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι μέχρι και πριν πέντε μήνες μεγάλωνε στο ορφανοτροφείο θηλέων, γιατί όπως έχει γίνει γνωστό η μητέρα δεν μπορούσε να το μεγαλώσει, όταν πήγε στο ορφανοτροφείο και την πήρε από εκεί. Το περιβάλλον όμως όπου μεγάλωνε η 10χρονη δεν ήταν το κατάλληλο, καθώς η παραμονή του στο οικείο περιβάλλον κρίθηκε επικίνδυνη και σήμερα το πρωί η αστυνομία ύστερα από εντολή εισαγγελέα πήγε στο σπίτι της μητέρας για να πάρουν την μικρή Δήμητρα. Από εκείνη την στιγμή σήμανε και ο συναγερμός, μιας και δεν κατάφεραν να την μεταφέρουν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως είχε συμφωνηθεί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share