Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης από την Στυλίδα - Τι κρύβεται από πίσω;

Συναγερμός

29 Απριλίου 2020 17:33
Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης από την Στυλίδα - Τι κρύβεται από πίσω;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση του 10χρονου κοριτσιού από τη Στυλίδα, εν μέσω καραντίνας. Να υπενθυμίσουμε ότι το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε Amber Alert κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας.

Η άτυχη Δήμητρα Μελαχροινάκη, εξαφανίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες από το σπίτι της μητέρας της και του πατριού της και αγνοείται, χωρίς να έχει δώσει κάποια ένδειξη ζωής. Οι αστυνομικοί την ψάχνουν για να την μεταφέρουν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπου εδώ και δυο χρόνια βρίσκεται εκεί και ο 13χρονος αδερφός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι μέχρι και πριν πέντε μήνες μεγάλωνε στο ορφανοτροφείο θηλέων, γιατί όπως έχει γίνει γνωστό η μητέρα δεν μπορούσε να το μεγαλώσει, όταν πήγε στο ορφανοτροφείο και την πήρε από εκεί. Το περιβάλλον όμως όπου μεγάλωνε η 10χρονη δεν ήταν το κατάλληλο, καθώς η παραμονή του στο οικείο περιβάλλον κρίθηκε επικίνδυνη και σήμερα το πρωί η αστυνομία ύστερα από εντολή εισαγγελέα πήγε στο σπίτι της μητέρας για να πάρουν την μικρή Δήμητρα. Από εκείνη την στιγμή σήμανε και ο συναγερμός, μιας και δεν κατάφεραν να την μεταφέρουν στο Χαμόγελο του Παιδιού, όπως είχε συμφωνηθεί.

Συναγερμός για την εξαφάνιση της 10χρονης Δήμητρας Μελαχροινάκη: Χάθηκε εν μέσω καραντίνας

Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού για την εξαφάνιση ενός 10χρνου κοριτσιού, εν μέσω καραντίνας.

Στις 29/4/2020, στις 9.30 ώρα, εξαφανίστηκε από τη Στυλίδα Φθιώτιδας η Μελαχροινάκη Δήμητρα, 10 ετών, με την ευχή να έχει ίδια κατάληψη με την εξαφανίση 39χρονης που βρέθηκε ζωντανή μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του Amber Alert σήμερα 29/4/2020, κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, καθώς η ανήλικη εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια εκτέλεσης Εισαγγελικής εντολής απομάκρυνσης της, από επικίνδυνο περιβάλλον.

Η Μελαχροινάκη Δήμητρα έχει ύψος 1.40 μ., έχει 30 κιλά βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Αν δείτε αυτό τον άνδρα τρέξτε αμέσως στην Αστυνομία

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται στον Κύπρο με την εξαφάνιση άνδρα να συγκλονίζει.

Ο Δημήτρης Αντωνίου 28 χρόνων από την Πάφο, αγνοείται από την Πέμπτη 19 Μαρτίου από το εξοχικό του, όπου έμενε μόνος του τις τελευταίες ημέρες, στο χωριό Λυσός στην Κύπρο, σε αντίθεση με την εξαφανίση 39χρονης που είχε θετική κατάληψη μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.

Στις 21 Μαρτίου, η μητέρα του τον επισκέφτηκε για να του παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο Δημήτρης, που τους τελευταίους έξι μήνες σπούδαζε σε στρατιωτική σχολή στη Βουλγαρία έλειπε, ενώ η αγαπημένη του σκυλίτσα ήταν ακόμα εκεί…

Το αυτοκίνητο του, Ford Focus γκρι χρώματος, βρέθηκε στις 24 Μαρτίου είκοσι λεπτά μακριά από το εξοχικό, στην περιοχή Λατσί.

Κάμερα εστιατορίου, τον κατέγραψε να περπατά γρήγορα κρατώντας ένα μπουκάλι νερό προς την περιοχή Ακάμα. Τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κλειδιά του αυτοκινήτου του, βρέθηκαν στην παραλία της περιοχής, κοντά στην ακτή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

Ο πατέρας του Δημήτρη εκφράζει την πεποίθηση ότι ο γιος του βρίσκεται στη ζωή και ίσως να είναι κάπου τραυματισμένος.

Απευθύνει έκκληση σε όποιον έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει μαζί του στον αριθμό +00357 99259858

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share