Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Λάρισα με το πτώμα: Η γυναίκα ήταν νεκρή πάνω από έναν χρόνο

Τελευταία εξέλιξη!

28 Απριλίου 2020 13:41
Θρίλερ στη Λάρισα με το πτώμα: Η γυναίκα ήταν νεκρή πάνω από έναν χρόνο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Θρίλερ επικρατεί με το πτώμα, που βρέθηκε χθες (27/4) στη Λάρισα και το κανάλι του Πλατύκαμπου, το οποίο φαίνεται πως ανήκει σε γυναίκα, που υπολογίζεται πως ήταν νεκρή για πάνω από έναν χρόνο.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή που ανέλαβε την έρευνα από τα ρούχα που βρέθηκαν στο σημείο πιθανότατα να πρόκειται για μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας. Σύμφωνα με την κ. Λεονταρή, η γυναίκα θα πρέπει να βρίσκεται πάνω από ένα χρόνο νεκρή, γεγονός που μαρτυρά η προχωρημένη σήψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα μέχρι τώρα ευρήματα, δεν εντοπίζονται κακώσεις που να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες συνεχίζονται σε ανθρώπους που έχουν χαθεί και αναζητούνται.

Μακάβριο σκηνικό στη Λάρισα: Το πτώμα του περιμένει στο νεκροτομείο από τις 28 Φεβρουαρίου

Ένα μακάβριο σκηνικό συμβάνει στη Λάρισα, καθώς το πτώμα ενός πολίτη της, που έχει πεθάνει από την 28η Φεβρουαρίου και μέχρι και σήμερα, παραμένει «ξεχασμένος» σε νεκρο­θάλαμο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σχεδόν σαράντα ημέρες από τον θάνατο του Γ. Κεντρίδη, κατά πώς φαίνεται, δεν εκδηλώ­θηκε ενδιαφέρον για να τον κηδέψουν, με αποτέλεσμα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, το Αστυνομικό Τμήμα και η Ιατροδικα­στή Υπηρεσία να αναζητούν λύση προκειμένου να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία, μετά από αίτημα που υπέβαλε χθες η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στις δικαστικές αρχές, καθώς η σορός του 84χρονου δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στο νεκροτομείο του ΠΠΓΝΛ. Δείτε και τι έγινε στην υπόθεση της 55χρονης, που πέθανε έχοντας ξυλοκοπηθεί από τον γιό της.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και με τον 84χρονο, το πρόβλημα δημιουργείται από την αδυναμία κάλυψης του κόστους της κηδείας, ενώ από τον Δήμο Λαρισαίων, σε περιπτώσεις απόρων -μεταξύ άλλων- πολιτών, παραχωρείται ο τάφος.

Ο άνθρωπος αυτός είχε γράψει ιστορία ως κλόουν, προσφέροντας το χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους πελάτες πολυκαταστήματος στο κέντρο της Λάρισας όπου έδινε τις αυτοσχέδιες παραστάσεις του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share