Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020

Απίστευτο: Πήγε να πάρει ψωμί και του άφησαν κλήση 150 ευρώ - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε με το στόμα ανοικτό

Μη σου τύχει...

27 Απριλίου 2020 20:11
Απίστευτο: Πήγε να πάρει ψωμί και του άφησαν κλήση 150 ευρώ - Μόλις δείτε το λόγο θα μείνετε με το στόμα ανοικτό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη στον 67χρονο Γιάννη Μαχαίρα στην Εύβοια, ο οποίος παρότι ακολούθησε κανονικά τα μέτρα περιορισμού, δέχθηκε πρόστιμο 150 ευρώ από την Αστυνομία, με τον ίδιο να καταγγέλλει το περιστατικό της 29ης Μαρτίου.

Όπως είπε ο ίδιος στο Eviazoom.gr, δείχνοντας και το επίμαχο πρόστιμο στη κάμερα, είχε πάει να αγοράσει ψωμί από κατάστημα και μαζί του είχε έγγραφη βεβαίωση, στην οποία ωστόσο ενώ είχε γράψει τον σκοπό της εξόδου έγραψε στην ημερομηνία 2019 και όχι 2020. Παράλληλα, τα μέτρα περιορισμού σε ορισμένες περιοχές ήδη χαλαρώνουν.

Αυτός ήταν ο λόγος που επιβλήθηκε το πρόστιμο, το οποίο ωστόσο δεν μπορεί να το πληρώσει ενώ έχει προσπαθήσει να το κάνει. Όπως ανέφερε, επισκέφθηκε την ΔΟΥ Χαλκίδας, την Τροχαία Χαλκίδας μέχρι και το Δημαρχείο στη Χαλκίδα για να το πληρώσει αλλά δεν βρήκε άκρη.

«Πήγα να πάρω ψωμί, ήταν Κυριακή. Δεν πήγα με τα πόδια, πήγα με το αμάξι γιατί είχα πάει στην κόρη μου. Αντί να γράψω 2020 έγραψα 2019 και μου έβαλαν το πρόστιμο. Καλά έκαναν και με γράψανε έκανα ένα λάθος το 9 αντί για 0, ήθελαν να με γράψουν και με γράψανε αλλά δεν ξέρω που να πάω να το πληρώσω. Πάω Εφορία, πάω εδώ, πάω εκεί, και δεν ξέρουν και αυτοί. Οπότε να την σκίσω την κλήση; Να με ακούσει, να βγει ένας Υπουργός, να του πείτε τι να κάνει ο λαός, τρώει τα κουστούμια και δεν ξέρει; Μήπως τα πάνε στην εφορία και τα στέλνουν μετά από ένα χρόνο και το 150 γίνει 350; Είναι και αυτά στη μέση…», δήλωσε.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πιστοί μαζεύτηκαν έξω από εκκλησία στην Χαλκίδα για την Ανάσταση

Η φετινή Ανάσταση γιορτάστηκε και στη Χαλκίδα με κλειστές εκκλησίες για το κοινό και οι περισσότεροι είπαν το «Χριστός Ανέστη» από τα μπαλκόνια, αν και δεν το τήρησαν όλοι.

Μερίδα πιστών μαζεύτηκε έξω από την πόρτα της εκκλησίας, παρά την απαγόρευση, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ταξιάρχη Χαλκίδας, μία από τις κεντρικότερες εκκλησίες της πόλης, με αναμμένα κεριά οι περισσότεροι. Έστω κι αν δεν κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό του ναού, περίμεναν μέχρι την στιγμή που ο ιερέας μετέφερε το αναστάσιμο μήνυμα.

Παράλληλα δεν έλειψαν οι κροτίδες και τα πυροτεχνήματα, ενώ οι καμπάνες χτύπησαν χαρμόσυνα στο τέλος, ενώ ένα φαντασμαγορικό θέαμα απολαύσαμε από τα μπαλκόνια μας στην Αθήνα μόλις ακούστηκε το "Χριστός Ανέστη"!

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share