Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πελαργοί γέμισαν γήπεδο ποδοσφαίρου στη Νέα Καβάλα!

Απίστευτες εικόνες

27 Απριλίου 2020 10:54
Πελαργοί γέμισαν γήπεδο ποδοσφαίρου στη Νέα Καβάλα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία του κορωνοϊού, εκμεταλλεύτηκε ένα σμήνος πελαργών στη Νέα Καβάλα Κιλκίς.

Οι πελαργοί γέμισαν το γήπεδο ποδοσφαίρου στη Νέα Καβάλα προσφέροντας ένα ξεχωριστό θέαμα!

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Νεκρός 18χρονος ποδηλάτης στην Πάτρα

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Πάτρα που είχε ως αποτέλεσμα ένας 18χρονος ποδηλάτης να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν τη ζωή του έχασε σε ένα ακόμη τροχαίο ένας 24χρονος στην Εύβοια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τοπικού μέσου, το τραγικό δυστύχημα συνέβη στην συμβολή των οδών Πατρών Κλάους και Γλαύκου, όταν το όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα συγκρούστηκε με το ποδήλατο του 18χρονου, με αποτέλεσμα ο νεαρός να υποστεί τραύμα στο κεφάλι που επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός είχε δανειστεί το ποδήλατο, προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι συγγενικού του προσώπου. Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την επιστροφή του από αυτό.

10χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Άφαντος ο οδηγός

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό ενός οδηγού που φέρεται να τραυμάτισε και να εγκατέλειψε ένα 10χρονο κορίτσι στην Πάτρα. Ενώ, σε μία έκρηξη οργής προέβη μια χαροκαμένη μητέρα στην Πάτρα για τα μέτρα που έχουν επιβάλει για τις επισκέψεις στα νεκροταφεία, μη μπορώντας να πάει στον τάφο του γιου της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο άνδρας που αναζητείται, οδηγώντας ΙΧ φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε το 10χρονο κορίτσι, που κινούνταν πεζό και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Αμέσως μετά το συμβάν, που έγινε χθες το πρωί στην Πάτρα, περίοικοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και η 10χρονη διακομίσθηκε στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει ελαφριά τραύματα. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με παράσυρση ανήλικής και εγκατάλειψη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share