Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Θλίψη...

25 Απριλίου 2020 15:37
Νεκρό 8χρονο κοριτσάκι - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία εξελίχθηκε στη Νέα Ραιδεστό, Θεσσαλονίκης, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα μικρό κοριτσάκι ηλικίας 8 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο. Επίσης, τραγικό θάνατο βίωσαν δύο ηλικιωμένοι την ίδια ημέρα στο πλοίο, σε δύο διαφορετικά δρομολόγια, με έναν 77χρονο και έναν 84χρονο κατά σειρά να χάνουν τις αισθήσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο κοριτσάκι, έκανε περίπατο με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας στη Νέα Ραιδεστό και ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασαν μετά από κλήση ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και κινητή μονάδα με διασώστες για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Το άτυχο κοριτσάκι έφτασε διασωληνωμένο στο εφημερεύον νοσοκομείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών δυστυχώς, κατέληξε.

Πέθανε η Κατίνα Μπονάτσου

H εκπαιδευτικός φιλόλογος Κατίνα Μπονάτσου το γένος Κατσαντά, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 χρόνων. Σοκ επικρατεί και στο χώρο του κινηματογράφου μετά τον θάνατο πασίγνωστου ηθοποιού.

Η εκλιπούσα υπήρξε μια αξιολάτρευτη εκπαιδευτικός και έχασε τη μάχη μετά από ξαφνικό πρόβλημα υγείας. βυθίζοντας στο πένθος τον σύζυγό της γεωπόνο Δαμιανό Μπονάτσο τα δύο τους παιδιά, την Νεκταρία – Μαρία Μπονάτσου (δικηγόρο Αθηνών) και τον Νικόλαο Μπονάτσο (χημικό μηχανικό που επίσης εργάζεται στην Αθήνα), τα αδέλφια της, συγγενείς, φίλους.

Ο αδελφός της, Στάθης Κατσαντάς, διευθυντής της εφημερίδας «ΓΝΩΜΝΗ» την αποχαιρετά με ένα συγκινητικό τρόπο. «Λατρεμένη μου αδελφή. Βιάστηκες να φύγεις πριν δεις τα όνειρα σου να ολοκληρωνονται. Βύθισες,με το φευγιό σου, σε θλίψη όσους σε αγάπησαν κ αγάπησες. Υπήρξες χρήσιμη στην κοινωνία και ότι υπηρέτησες.Για μένα η απουσία σου δημιουργεί τεράστιο πληγμα. Διάλεξα να συνοδεύω τα λίγα λόγια με μια φωτογραφία που απεικονίζει την γλυκά της ψυχής σου και την αγάπη σου για μένα. Είμαι σίγουρος ότι όπως καταξιωθηκες στην κοινωνία έτσι θα πάρεις την θέση που σου αξίζει δίπλα στους αγγέλους. Η καλή παρέα που θα έχεις με τους αγαπημένους μας γονείς θα με παρηγορεί μέχρι να συναντηθούμε πάλι. ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share