Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Τραγικός θάνατος στο πλοίο για δύο ηλικιωμένους την ίδια ημέρα (video)

Απέραντη θλίψη...

25 Απριλίου 2020 10:16
Σοκ: Τραγικός θάνατος στο πλοίο για δύο ηλικιωμένους την ίδια ημέρα (video)
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τραγικό θάνατο βίωσαν δύο ηλικιωμένοι την ίδια ημέρα στο πλοίο, σε δύο διαφορετικά δρομολόγια, με έναν 77χρονο και έναν 84χρονο κατά σειρά να χάνουν τις αισθήσεις τους. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι το πρωί του Σαββάτου (25/4) υπήρξε νέα τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά, με έναν άνδρα να ανασύρεται νεκρός, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Αρχικά, όπως αναφέρει το naxostimes.gr στο δικό του ρεπορτάζ, ο 77χρονος ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία μέσα στο δικό του πλοίο, ενώ ταξίδευε από τον Πειραιά για την Αμοργό. Ο ίδιος ταξίδευε με τη γυναίκα του και 15 λεπτά αφού το καράβι είχε αναχωρήσει από τη Νάξο (στις 00:00) με προορισμό τις Μικρές Κυκλάδες αισθάνθηκε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο πλοίο, το οποίο εσπευσμένα και ενώ ήταν εν πλω για Ηρακλειά-Σχοινούσα- Κουφονήσι-Κατάπολα, επέστρεψε στο λιμάνι της Νάξου. Παράλληλα είχε ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο περίμενε το πλοίο για να παραλάβει τον ασθενή.

Στις 00:30 το πλοίο βρίσκονταν και πάλι στο λιμάνι της Νάξου και το ασθενοφόρο μετέφερε τον 77χρονο στο νοσοκομείο του νησιού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Για το περιστατικό έρευνα διεξάγει το Λιμεναρχείο Νάξου ενώ για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του θα πραγματοποιηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Είναι το δεύτερο περιστατικό θανάτου την ίδια ημέρα αφού νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής (24/4) ένας 84χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τον Πειραιά στην Ικαρία.

Συγκεκριμένα, το πλοίο εκτελούσε το δρομολόγιο από το λιμάνι του Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Εύδυλο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα και με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Σύρου, ο 84χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Για την εν λόγω περίπτωση, προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου, ώστε και σε αυτή την περίπτωση να πέσει «φώς».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share