Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θετικές στον κορωνοϊό η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου στην Θεσσαλονίκη

Άσχημη εξέλιξη

24 Απριλίου 2020 15:55
Θετικές στον κορωνοϊό η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου στην Θεσσαλονίκη
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Θετικές στον κορωνοϊό είναι η σύζυγος και η πεθερά του 35χρονου που έχασε την ζωή από κορωνοϊό του πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν τεστ και σε υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αλλά και του στενού επαγγελματικού κύκλου του άτυχου άνδρα! Δείτε στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ για την συγκεκριμένη είδηση που σοκάρει και κρατάει σε αγωνία.

«Έλεγε συνέχεια στους γονείς του...»: Σοκάρει η σύζυγός του 35χρονου που πέθανε από κορωνοϊό

Σοκάρει το Πανελλήνιο η τραγωδία με θύμα έναν 35χρονου από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο άλλο νόσημα.

Τραγική φιγούρα σίγουρα η σύζυγός του! Έλεγε συνέχεια στους γονείς του έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι», είπε μεταξύ άλλων.

Tον αγαπημένο τους Μουσταφά αποχαιρέτησαν χτες το απόγευμα, οι δικοί του άνθρωποι σε κλίμα οδύνης και κάτω από αυστηρά μέτρα προφύλαξης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Μόνο τα πολύ στενά συγγενικά πρόσωπα συνόδευσαν τον άτυχο 35χρονο στην τελευταία του κατοικία στον Έβρο, μη μπορώντας να πιστέψουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Το ερώτημα που έχει προκύψει είναι πώς είναι δυνατόν χωρίς κάποιο υποκείμενο νόσημα ο Μουσταφά να έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Γειτονιά και φίλοι κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τη σύζυγό του, ενώ δεν πρόλαβε να χαρεί ούτε το 18 μηνών κοριτσάκι του.

Η σύζυγός του συγκλονίζει με τα λόγια της για τον χαμό του συζύγου της: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ήμασταν μια ευτυχισμένη οικογένεια και ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πώς έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Οι γονείς του ανήκαν στις ευπαθείς ομάδες και συνέχεια τους έλεγε να προσέχουν και να μένουν στο σπίτι. Αλλά η κατάληξη ήταν να αρρωστήσει εκείνος και να χάσει τη ζωή του» λέει στο protothema.gr!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share