Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Αποθέωση στη Λάρισα για τους τρεις ασθενείς που αποσωληνώθηκαν

Υπέροχη στιγμή

23 Απριλίου 2020 17:02
Κορωνοϊός: Αποθέωση στη Λάρισα για τους τρεις ασθενείς που αποσωληνώθηκαν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σε θρίαμβο εναντίον του κορωνοϊού προχώρησαν τρεις άνδρες στη Λάρισα, οι οποίοι πάλεψαν, νίκησαν και βγήκαν από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης το βράδυ της Τετάρτης (22/4), με το υγειονομικό προσωπικό να τους αποθεώνει.

Πρόκειται για έναν 68χρονο Γερμανό ο οποίος διέμενε στο Πήλιο, έναν 70χρονο άνδρα και έναν 75χρονο από χωριό της Λάρισας. Νωρίτερα, ένας 61χρονος επίσης δέχθηκε τα χειροκροτήματα.

Η διακομιδή τους από τη ΜΕΘ, δε, ήταν συγκινητική, με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να τους χειροκροτά, έχοντας δει από κοντά τρεις νικητές της ζωής.

Στους 125 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε 63χρονος στο Θριάσιο

Στους 125 έφτασαν οι νεκροί στην χώρα μας από τον κορωνοϊό, με έναν 63χρονο να καταλήγει στο Θριάσιο νοσοκομείο και να αποτελεί για το τελευταίο 24ωρο το 4ο θύμα του φονικού ιού.

Ο 63χρονος φαίνεται πως είχε υποκείμενα νοσήματα, που επιβάρυναν την κατάστασή του, με αποτέλεσμα να μην κερδίσει τον ιό. Νωρίτερα, ένας 90χρονος είχε χάσει τη δική του μάχη.

Κορωνοϊός: Το συγκινητικό βίντεο από πρωταθλητές του λιμενικού που ωθεί του πολίτες να μείνουν σπίτι

Οι πρωταθλητές του λιμενικού σώματος δημιούργησαν ένα συγκινητικό βίντεο με αφορμή τον κορωνοϊό για να μας που πως πρέπει να μένουμε σπίτι!

Όλοι τους έχουν αφήσει τα γήπεδα, τα γυμναστήρια, τους χώρους άθλησης και μένουν σπίτι, συμμετέχοντας στον αγώνα της ζωής με αντίπαλο τον κορωνοϊό όπου στην χώρας μας πήρε την ζωή από 124 ανθρώπους μέχρι στιγμής

Στο βίντεο συμμετέχουν (με σειρά εμφάνισης) οι:

Υποπλοίαρχος ΛΣ Αντώνης Βλοντάκης, πρωταθλητής υδατοσφαίρισης, αρχικελευστής ΛΣ Βάσω Καραντάσιου, πρωταθλήτρια beach volley, ανθυποπλοίαρχος ΛΣ Ευτυχία Ματζαράκη, πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας, αντιπλοίαρχος ΛΣ Νίκη Ξάνθου, πρωταθλήτρια στίβου. υποπλοίαρχος ΛΣ Χρύσα Μπισκιτζή, παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας, αντιπλοίαρχος ΛΣ Βασίλης Πολύμερος, ολυμπιονίκης κωπηλασίας, ανθυποπλοίαρχος ΛΣ Έφη Σφυρή, πρωταθλήτρια beach volley, υποπλοίαρχος ΛΣ Δημήτρης Μάζης, ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης, υποπλοίαρχος ΛΣ Γεωργία Χειμώνα, πρωταθλήτρια ιστιοπλοΐας, αντιπλοίαρχος ΛΣ Όλγα Βασδέκη, πρωταθλήτρια στίβου, λιμενοφύλακας Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, πρωταθλήτρια δισκοβολίας, αντιπλοίαρχος ΛΣ Αντώνης Μπουγιούρης, παγκόσμιος πρωταθλητής ιστιοπλοΐας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share