Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Μέθυσαν και… αρπάχτηκαν στα χέρια στο πασχαλινό τραπέζι - Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Απίστευτο!

20 Απριλίου 2020 13:17
Αδιανόητο: Μέθυσαν και… αρπάχτηκαν στα χέρια στο πασχαλινό τραπέζι - Στο νοσοκομείο δύο άτομα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης, σε οικογενειακό τραπέζι για την Κυριακή του Πάσχα (19/4), με τους συμμετέχοντες από δύο οικογένειες να… αρπάζονται στα χέρια και δύο άτομα να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, «άναψαν τα αίματα» μεταξύ των συγγενών με αποτέλεσμα πάνω στον καβγά να υπάρξουν και τραυματισμοί. Στο νησί, μάλιστα, πρόσφατα ένας επιβάτης σε μηχανή συγκρούστηκε με πρόβατα και χαροπαλεύει.

Στο νοσοκομείο διακομίστηκαν δύο άτομα που τραυματίστηκαν σε διάφορα μέρη του σώματος, χωρίς όμως να έχει κινδυνεύσει η ζωή τους.

Ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία που προχώρησε σε συλλήψεις δύο αδελφών της οικογένειας, μιας γυναίκας και ενός άνδρα.

Τα αίτια της έντονης διαμάχης παραμένουν άγνωστα ωστόσο πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι υπήρξε και κατανάλωση αλκοόλ, γεγονός που δεν αποκλείεται να οδήγησε στον καβγά.

Τραγωδία στην Εύβοια: 24χρονος πέθανε σε ανατριχιαστικό τροχαίο με κλεμμένη μηχανή

Μια τρομερή τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα (19/4) στην Εύβοια, με έναν 24χρονο να πεθαίνει σε ανατριχιαστικό τροχαίο με κλεμμένη μηχανή.

Ο 24χρονος, Πακιστανικής καταγωγής, οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην επαρχιακή οδό Πισσώνα – Αγίας Τριάδας στον δήμο Διφυών Μεσσαπίων στην Εύβοια. Σε μια πρόσφατη τραγωδία στο νησί, ένας 21χρονος ορειβάτης είχε πέσει σε γκρεμό, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που έφυγε εκτός δρόμου. ‘Επεσε με δυναμη πάνω σε βράχια που βρίσκονται στην άκρη, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Διρφύων Μεσσαπίων ενώ όμως προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί η μηχανή ήταν ιδιοκτησίας άλλου αλλοδαπού, για την οποία μάλιστα είχε δηλωθεί και κλοπή. Ο 24χρονος, που δεν φορούσε προστατευτικό κράνος και δεν διέθετε έγγραφα για την νόμιμη παραμονή στη χώρα μας.

Σοκ στη Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου!

Ένα σοκαριστικό σκηνικό έλαβε τόπο στη Λάρισα, με έναν άνδρα να βρίσκεται σήμερα (20/4) το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου και το θέμα να προκαλεί πανικό στην πόλη.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε περαστικός στην συνοικία του Αβέρωφ, ο οποίος ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα μόλις έφτασε στο σημείο διαπίστωσε πως ο άντρας ηλικίας γύρω στα 50 – 55, ήταν νεκρός. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και διερευνά την υπόθεση. Πρόσφατα, μάλιστα, ένα πολύ μακάβριο σκηνικό είχε συμβεί στην πόλη.

Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή αναμένεται να λύσει το γρίφο σχετικά με τα αίτια θανάτου του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share