Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ στη Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου!

Απίστευτο!

20 Απριλίου 2020 09:58
Σοκ στη Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό σκηνικό έλαβε τόπο στη Λάρισα, με έναν άνδρα να βρίσκεται σήμερα (20/4) το πρωί νεκρός στη μέση του δρόμου και το θέμα να προκαλεί πανικό στην πόλη.

Τον άτυχο άντρα εντόπισε περαστικός στην συνοικία του Αβέρωφ, ο οποίος ειδοποίησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα μόλις έφτασε στο σημείο διαπίστωσε πως ο άντρας ηλικίας γύρω στα 50 – 55, ήταν νεκρός. Η αστυνομία βρέθηκε στο σημείο και διερευνά την υπόθεση. Πρόσφατα, μάλιστα, ένα πολύ μακάβριο σκηνικό είχε συμβεί στην πόλη.

Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή αναμένεται να λύσει το γρίφο σχετικά με τα αίτια θανάτου του.

Ραγδαίες εξελίξεις με τον 86χρονο που κάηκε στο διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη - Συνελήφθη ο γιος του (Video)

Ραγδαίες εξελίξεις στην τραγωδία με έναν νεκρό 86χρονο από φωτιά στη Θεσσαλονίκη. Άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα συνέλαβαν τον έναν εκ των δύο γιων του 86χρονου άνδρα που βρήκε φρικτό θάνατο από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Βασ. Όλγας, στη Θεσσαλονίκη.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο γιος του 86χρονου να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα μετά από καυγά..Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι διέμενε στο διαμέρισμα του 7ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Βασ. Όλγας μαζί με τα δύο τους παιδιά. Το πρωί εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και στο σημείο άμεσα έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης εντοπίστηκε νεκρός ο 86χρονος άντρας, ενώ τραυματισμένη με εγκαύματα απεγκλωβίστηκε η συζύγός του.

Οι αρχές κατά τη διάρκεια του περιστατικού εντόπισαν τον έναν γιο, όχι όμως και τον δεύτερο, τον οποίο καταζητούσαν μέχρι το απόγευμα.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη - Νεκρός βρέθηκε ο 44χρονος που είχε εξαφανιστεί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Ο άτυχος άντρας, για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί silver alert, ο 44χρονος Αναστάσιος Πανινιός από τα Σέρβια της Κοζάνης, εντοπίστηκε το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου νεκρός σε ρέμα στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θρίλερ επικρατεί και στην Κοζάνη καθώς βρέθηκε νεκρός ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ένας νεαρός ηλικίας 24 ετών.

Ο 44χρονος είχε εξαφανιστεί στις 7 Απριλίου από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη. Τον 44χρονο εντόπισαν περαστικοί, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Τα αίτια του θανάτου του άντρα θα κληθεί να εξακριβώσει ιατροδικαστής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share