Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Χαμός στο Αγρίνιο - Νεαρός άνδρας τραυματίστηκε από βεγγαλικά

Σοβαρό τραύμα στο χέρι

18 Απριλίου 2020 20:20
Χαμός στο Αγρίνιο - Νεαρός άνδρας τραυματίστηκε από βεγγαλικά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 25χρονος τραυματίστηκε από βεγγαλικά στο Αγρίνιο. Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάστασή του;

Μπορεί η λειτουργία της Ανάστασης να γίνει κεκλεισμένων των Θυρών αλλά αυτό δεν εμπόδισε αρκετούς να ετοιμαστούν για το εκρηκτικό έθιμο των βαρελότων.

Ωστόσο σημειώθηκε δυσάρεστο γεγονός στο Καινούργιο του δήμου Αγρινίου. Νεαρός άνδρας, γύρω στα 25, τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι από έκρηξη αυτοσχέδιο βαρελότου στην οικία του. Μάλιστα πριν λίγο καιρό ένας 26χρονος έχασε την ζωή του στο Αγρίνιο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου εσπευσμένα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ακρωτηριασμό δακτύλων.

Τραυματισμός-σοκ για 13χρονη μαθήτρια σε σχολική εκδρομή! Μετατοπίστηκε η σπονδυλική της στήλη! (Video)

Σοβαρά τραυματίστηκε μια 13χρονη μαθήτρια κατά τη διάρκεια εκδρομής στην Ορεστιάδα! Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πριν λίγες μέρες και στο ΕΠΑΛ Ιεράπετρας, όταν μια μαθήτρια έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις!

Το 13χρονο κορίτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε στο έδαφος από κούνια στη μία εκ των δύο παιδικών χαρών που βρίσκονται στο Άλσος Αδριανουπόλεως στην Ορεστιάδα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο evrospress.gr, το κορίτσι καθώς έκανε κούνια έπεσε από αυτήν καθώς οι φίλοι της την έσπρωχναν με δύναμη ώστε να πάει ψηλότερα. Μάλιστα, η πτώση έγινε με το πρόσωπο. Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο του Διδυμοτείχου.

Οι ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε, επιβεβαίωσαν τη σοβαρότητα του τραυματισμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η μαθήτρια από το μεσημέρι της Πέμπτης, τελικά, βρίσκεται στο νοσοκομείο Καβάλας, όπου η ομάδα των νευροχειρουργών του νοσηλευτικού ιδρύματος θα αντιμετωπίσει το περιστατικό.

Το νοσοκομείο Καβάλας, κάνει λόγο για ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό, με τους ειδικούς νευρολόγους να αναφέρονται σε μετατόπιση σπονδυλικής στήλης, κάτι που μπορεί να σημαίνει ακόμα και παραλυσία για το άτυχο κορίτσι. Αναμένεται να υποβληθεί σε εκ νέου εξετάσεις.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share