Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

18χρονος «κάρφωσε» κατσαβίδι στο λαιμό του 62χρονου πατριού του

Σοκ στη Θεσσαλονίκη

16 Απριλίου 2020 14:53
18χρονος «κάρφωσε» κατσαβίδι στο λαιμό του 62χρονου πατριού του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ασπροβάλτα, έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 18χρονος κατηγορείται ότι κάρφωσε στο λαιμό με κατσαβίδι τον 62χρονο πατριό του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του, προηγήθηκε καβγάς με τον 62χρονο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Όπως προκύπτει από τη αστυνομική έρευνα, παρόμοιες διενέξεις φαίνεται να είχαν προηγηθεί και κατά το παρελθόν στο σπίτι όπου διαμένει με την μητέρα του και τον πατριό του. Ενώ, ένας άντρας μαχαίρωσε την κοπέλα του μέχρι θανάτου σε ένα κατάστημα επειδή αρνήθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε.

Ο τελευταίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, με τραύματα στον λαιμό. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η υγεία του δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο, ενώ παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο και αναμένεται να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση.

Την ίδια ώρα, ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης και εις βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. Παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

28χρονος μαχαιρώθηκε στο λαιμό στη μέση του δρόμου! «Ένιωσα το ζεστό αίμα να τρέχει...»! (Video)

28χρονος έβγαινε από ένα κατάστημα που έτρωγε πρωινό όταν ένας άνδρας τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε στο λαιμό και το πρόσωπο! Επίσης, στην Κόρινθο μία 42χρονη μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της!

«Δεν τον είχα δει από πριν. Στην αρχή ένιωσα σαν να είχα φάει μπουνιά. Με κοίταξε στα μάτια και άρχισε να τρέχει. Μετά ένιωσα το ζεστό αίμα να τρέχει μέσα στο παλτό μου» είπε το θύμα.

Η κοπέλα του άρχισε να ουρλιάζει στους περαστικούς να καλέσουν βοήθεια, κάτι που έκανε τελικά ένας ποδηλάτης. «Όλοι γύρω μου έδειχναν τρομοκρατημένοι» είπε ο 28χρονος.

Πρώην νοσοκόμος ο Bascou προσπάθησε να μείνει ήρεμος και έδωσε στην κοπέλα του την ομάδα αίματός του και τη λίστα με τις αλλεργίες που είχε για να γνωρίζουν οι γιατροί το ιστορικό του, σε περίπτωση που λιποθυμούσε.

Το βίντεο, που εξασφάλισε το New York Post, δείχνει τον 28χρονο στη μέση του δρόμου, με το αίμα του να τρέχει στο πεζοδρόμιο και την κοπέλα του να τον κρατά μέχρι να τον πάρουν από το σημείο της επίθεσης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share