Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παραβίασαν την καραντίνα για μία... αποτρίχωση!

Συνελήφθησαν οι δερματολόγοι

16 Απριλίου 2020 10:23
Παραβίασαν την καραντίνα για μία... αποτρίχωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Έχουμε ήδη ακούσει πολλούς περίεργους λόγους που κάποιος "έσπασε" την καραντίνα κάτι τέτοιο όμως πρώτη φορά ακούμε. Δύο δερματολόγοι συνελήφθησαν στα Τρίκαλα όταν παραβίασαν τα μέτρα και πήγαν κανονικά στο ιατρείο τους για μία... αποτρίχωση!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι γυναίκες δεν αντέχουν και πολύ μακριά από κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής γι' αυτό και αποφάσισαν να παρανομήσουν. Ωστόσο, και οι άντρες δεν πάνε πίσω, δείτε εδώ τι συνέβη με έναν κουρέα.

Το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στα δυο ιατρεία μετά από καταγγελίες ότι λειτουργούσαν και βρήκαν εν δράσει τις γιατρούς να περιποιούνται τις... κοκέτες γυναίκες!

Και οι τελευταίες μπορεί να γλίτωσαν με το γνωστό 150άρι πρόστιμο για κυκλοφορία χωρίς βεβαίωση, αλλά σε καθεμία από τις δερματολόγους επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παράνομη παροχή υπηρεσιών!

Ο Βόλος πρωταγωνιστεί στον... κορωνοϊό: Άλλος τύπος έσπασε την καραντίνα για να μην τον χωρίσει η κοπέλα του

Η αλήθεια είναι πως στον Βόλο έχουν ζήσει τις τελευταίες μέρες τα πιο απίστευτα περιστατικό γύρω από την... καραντίνα λόγω του κορωνοϊού!

Αρχικά ήταν το ζευγάρι που συνελήφθη στο πάρκο να κάνει σεξ, χτες είχαμε τον άλλο τύπο που βγήκε να κυνηγήσει τον... κορωνοϊού και τώρα αυτό!

Συγκεκριμένα δραματικό ύφος πήρε ένας νεαρός, όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί στον Βόλο για να ελέγξουν αν είχε μαζί του την απαιτούμενη βεβαίωση για κατ' εξαίρεση μετακίνηση, την οποία όπως αποδείχθηκε δεν διέθετε. Η δικαιολογία που προέβαλε, όμως, άφησε άναυδους τους ένστολους.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι έφυγε βιαστικά, γιατί αντιμετώπιζε ζήτημα ζωής και θανάτου και ξέχασε να στείλει το σχετικό SMS ή να συμπληρώσει το αντίστοιχο έγγραφο. Κι αυτό γιατί, όπως είπε, η κοπέλα του του είχε βάλει το «μαχαίρι στο λαιμό» απαιτώντας να πάει στο σπίτι της, απειλώντας τον ότι αν δεν το έκανε θα τον χώριζε!

Οι αστυνομικοί δήλωσαν στο νεαρό ότι... συμπάσχουν μαζί του, ωστόσο κυκλοφορούσε χωρίς άδεια κι έτσι ήταν αναπόφευκτο να του βεβαιώσουν την παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό του κορονοϊού και να του επιβάλλουν πρόστιμο 150 ευρώ.

Εκείνο που δεν έγινε γνωστό, είναι αν έφτασε στο σπίτι της κοπέλας ή υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο δικό του!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share