Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία - Νεκρός ένας 53χρονος στον Παρνασσό

Θλίψη

15 Απριλίου 2020 17:37
Τραγωδία - Νεκρός ένας 53χρονος στον Παρνασσό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (14/4) στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, ένας 53χρονος χειριστής, όταν τον καταπλάκωσε διαστρωτικό όχημα.

Τον βρήκε ένας συνάδελφος του και ειδοποίησε τις Αρχές, αλλά ήταν πολύ αργά. Προανάκριση για τον τρόπο που συνέβη το τραγικό συμβάν διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς.

Η ανακοίνωση της ΕΤΑΔ για το τραγικό συμβάν

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου 2020, και στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενό της στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν η διοίκηση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου ειδοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη και η καρδιά μας είναι στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου μας, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Η Διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Θλίψη προκαλεί το συμβάν, αλλά το ίδιο και ο θάνατος του Κώστα Αντιπαριώτη, που έχασε και αυτός σήμερα την ζωή του.

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο - Πέθανε ο Γιώργος Καλούδης

Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Γιώργος Καλούδης. Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο εκλιπών σήμερα το πρωί αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε πιθανότητα από ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία του Γιώργου Καλούδη θα γίνει αύριο Μ. Τετάρτη 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στην πόλη της Ρόδου σε αυστηρό οικογενειακό κύκλο όπως προβλέπει η σχετική διάταξη των μέτρων που εφαρμόζονται για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας.

Νεκρός ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κοκκάλας

Έφυγε από την ζωή ο ναυπηγός και επιχειρηματίας, Κωνσταντίνος Κοκκάλας. Ο εκλιπών είχε συνδέσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής ζωής του με τα ελληνικά ναυπηγεία. Θρήνος επικρατεί και στη Λάρισα για τον χαμό της 54χρονης ομογενούς Γραμματούλας Τσιμπούκα που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό

Το 1974 ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από το Νεώριο Συρου. Την περίοδο 1987 – 1993 διετέλεσε Εμπορικός και Γενικός Διευθυντής στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, από τα οποία αποχώρησε το 1993 συμμετέχοντας στην ομάδα των επιχειρηματιών που αγόρασαν το ναυπηγείο Νεώριο. Την περίοδο 1997 – 2004 διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Ναυπηγείων Ελευσίνας, τα οποία εν τω μεταξύ είχαν εξαγοραστεί από τον όμιλο Νεώριον, εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Από τον Νοέμβριο του 2004 διετέλεσε πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ναυπηγείου Νεώριον, θέση που διατήρησε μέχρι τη μεταβίβαση του ναυπηγείου στον όμιλο ΟΝΕΧ. Ο Κωνσταντίνος Κοκκάλας έζησε και εργάστηκε σεμνά και διακριτικά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρότι τα ναυπηγεία επί των ημερών της ηγεσίας του κατόρθωναν όχι μόνο να επιβιώνουν αλλά και να εξασφαλίζουν συμβόλαια παρά τις δυσμενείς συγκυρίες για την ελληνική ναυπηγική βιομηχανία της χώρας και τις συνθήκες πρωτοφανούς διεθνούς ανταγωνισμού.

Εκτιμώντας την συνολική προσφορά και παρουσία του, η Ένωση Ευρωπαϊκών Ναυπηγείων, τον Ιούνιο του 2011 τον εξέλεξε πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Ναυπηγοεπισκευαστών (Ship Repair, Maintenance and Conversion), θέση την οποία για πρώτη φορά καταλάμβανε Έλληνας στα 80 χρόνια της. Ο Κωνσταντίνος Κοκκάλας είχε γεννηθεί στο Βαλτέτσι της Αρκαδίας το 1942 και σπούδασε ναυπηγός και μηχανολόγος-μηχανικός στην Ιταλία (μέλος ΤΕΕ).

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share