Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

30χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη έγκυο γυναίκα του - Σοκ στην Αλεξανδρούπολη

Σοκ!

14 Απριλίου 2020 15:47
30χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 17χρονη έγκυο γυναίκα του - Σοκ στην Αλεξανδρούπολη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μια 17χρονη έγκυος γυναίκα στην Αλεξανδρούπολη από τον 30χρονο σύζυγό της, η οποία οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης μετά από τον σοβαρό τραυματισμό της. Ενώ, ένας 40χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα τις προηγούμενες ημέρες

Το επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Τέρμα Άβαντος, όταν ο 30χρονος άνδρας χτύπησε την ανήλικη γυναίκα του με τα χέρια προκαλώντας της σωματικές βλάβες. Η 17χρονη η οποία είναι έγκυος, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα στην χειρουργική κλινική.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή παράνομη απειλή και ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αδιανόητο: 27χρονη έβγαλε τη μάσκα της και έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού!

Ένα αδιανόητο περιστατικό έλαβε τόπο τα μεσάνυχτα της Κυριακής (15/3) στην Αλεξανδρούπολη, με μια 27χρονη Ελληνίδα να αρνείται να ακολουθήσει τις οδηγίες των αστυνομικών για τον έλεγχο που ήθελαν να κάνουν, βγάζοντας τη μάσκα που φορούσε, λογικά για προστασία από τον κορωνοϊό, και βήχοντας στο πρόσωπο του ενός.

Η νεαρή ήταν συνοδηγός σε ένα όχημα που σταμάτησαν οι αστυνομικοί σε μια κεντρική διασταύρωση της πόλης θεωρώντας το ύποπτο. Ο οδηγός δεν αντέδρασε, όμως εκείνη αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών να βγει από το αυτοκίνητο για να γίνει έρευνα και άρχισε να φωνάζει και να τους βρίζει. Δείτε, σε μια εντελώς αντίθετη περίπτωση, το παράδειγμα ανθρωπιάς που έδειξε 45χρονο άνδρα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να βήξει προκλητικά στο πρόσωπο ενός αστυνομικού, εκθέτοντάς τον στον κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν να συλληφθεί για παραβίαση των μέτρων προστασίας για την διάδοση του ιού, απείθεια και εξύβριση και να οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share