Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τροχαίο στο Άργος - Ντελαπάρισε αυτοκίνητο

Ένας τραυματίας

14 Απριλίου 2020 00:08
Τροχαίο στο Άργος - Ντελαπάρισε αυτοκίνητο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκάλεσε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ντελαπάρισε στην οδό Μεσσηνίας - Αρκαδίας μέσα στην πόλη του Άργους, το βράδυ της Μ. Δευτέρας 13/4.

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίστηκε ο οδηγός του αυτοκίνητου που μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ Αργολίδας στο νοσοκομείο. Έρευνα για τα ακριβή αίτια διενεργεί το τμήμα τροχαίας Άργους.

Να σημειωθεί ότι παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας συνεχίζονται να καταγράφονται σοβαρά τροχαία, σαν αυτό στην Κρήτη, αν και σε γενικές γραμμές ο αριθμός τους έχει μειωθεί.

Απίστευτο: 16χρονος με μηχανάκι συγκρούστηκε με πρόβατα και χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

Απίστευτο είναι αυτό, που συμβαίνει στην Κρήτη, με έναν 16χρονο να βιώνει σοβαρό τροχαίο με μηχανάκι, αφού το όχημα συγκρούστηκε με πρόβατα και εκείνος χαροπαλεύει στην εντατική, όπως αναφέρεται από το νοσοκομείο των Χανίων. Νωρίτερα, πάντως, οι γιατροί στο νησί είχαν επιτελέσει ένα τρομερό θαύμα.

Ο 16χρονος ήταν συνοδηγός του δικύκλου το οποίο ενεπλάκη την Κυριακή (12/4) σε τροχαίο στο ύψος των Μουρνιών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μπροστά στο μηχανάκι βρέθηκαν πρόβατα με αποτέλεσμα υπό συνθήκες που διερευνώνται να προκληθεί τροχαίο και να τραυματιστεί σοβαρά ο 16χρονος.

Ο ιδιοκτήτης των ζώων συνελήφθη.

Αυτοκτόνησε 46χρονος με τρία παιδιά - Τραγωδία στα Γρεβενά

Ένας 46χρονος κτηνοτρόφος έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά, 20, 18 και 14 χρονών. Επίσης, πριν λίγες μέρες είχε αυτοκτονήσει γιατρός που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος διέθετε τη μεγαλύτερη κτηνοτροφική μονάδα στα Γρεβενά με 1.500 ζώα. Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρα τον περίμενε ο αδελφός του για κτηνοτροφικές εργασίες, αλλά δεν πήγε ποτέ. Ειδοποίησε τη μητέρα τους κι εκείνη προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του ένας ξάδερφός του σε αχυρώνα δίπλα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε «πέσει» ψυχολογικά την τελευταία περίοδο καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα στον επαγγελματικό του χώρο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share