Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Έσπασαν την καραντίνα και έστησαν "πρέφα"

Συνέβη στην Κρήτη

13 Απριλίου 2020 09:30
Κορωνοϊός: Έσπασαν την καραντίνα και έστησαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν πτοήθηκαν ούτε από τον κορωνοϊό, ούτε από την καραντίνα και μαζεύτηκαν να παίξουν χαρτιά στην Κρήτη.

Οκτώ άτομα μαζεύτηκαν σε επιχείρηση εν μέσω της καραντίνας που έχει επιβληθεί λόγω του κορωνοϊού για να παίξουν πόκερ και συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης! Ακόμα ένα περίεργο γεγονός στη Κρήτη, μετά το αντίστοιχο που συνέβη στα Χανιά πριν λίγες μέρες.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, προχτές (11.04.2020) το βράδυ, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε επιχείρηση, αναφέρει το zarpanews.gr.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ημεδαπός ως υπεύθυνος λειτουργίας είχε επιτρέψει σε τέσσερις αλλοδαπούς και τέσσερις ημεδαπούς την διενέργεια και τη διεξαγωγή του πόκερ, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 087 μάρκες διαφόρων χρωμάτων οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά
  • 7 πλήρεις τράπουλες
  • 8 κύβοι-ζάρια
  • το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του τυχερού παιγνίου

Επιπλέον, σε βάρος των ημεδαπών επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες παραβάσεις σχετικά με τα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης της covid-19.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Δεν βάζουν μυαλό οι Πατρινοί: "Βούλιαξε" η παραλία

Απτόητοι παραμένουν οι Πατρινοί παρά τα αυστηρά μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας και σπεύδουν στις παραλίες με αφορμή τη σημερινή ηλιοφάνεια. Ωστόσο, ούτε οι Αθηναίοι πάνε πίσω μιας και εχθές "βούλιαξαν" την παραλία του Φλοίσβου.

Δεν ήταν λίγα τα σημεία της κεντρικής παραλιακής της Πάτρας όπου επικράτησε το αδιαχώρητο με άλλους να έχουν βγει για ένα απλό περπάτημα και άλλους να κάνουν ακόμη και ηλιοθεραπεία.

Είναι χαρακτηριστικό πως κάποιοι είχαν καταλάβει ακόμη και τις κερκίδες στο θεατράκι ενώ άλλοι έπιναν καφέ στα σκαλοπάτια κλειστών καφετεριών με θέα τη μαρίνα και άλλοι καθόντουσαν σε παγκάκια.

Η εικόνα του Μάρε Μάρε είναι ενδεικτική Το θέμα απασχόλησε και τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Μιχαλόπουλο, ο οποίος έστειλε περιπολικό για να ελέγξει την κατάσταση.

Η καλή μέρα και η άνοιξη που μύρισε στην πόλη, έφερε τους Πατρινούς κοντά στην θάλασσα και τους έβγαλε από την καραντίνα. Με ότι κινδύνους αυτό μπορεί να σημαίνει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share