Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Απίστευτη καραμπόλα στην Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο παρά την... απαγόρευση κυκλοφορίας

Βίντεο ντοκουμέντο

10 Απριλίου 2020 07:55
Απίστευτη καραμπόλα στην Κρήτη: Σοκαριστικό τροχαίο παρά την... απαγόρευση κυκλοφορίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο δρόμο από το Τυμπάκι για τις Μοίρες, παρά τα αυστηρά μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύουν στην χώρα.

Κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, τρία οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Μάλιστα το ένα ήταν όχημα της Πυροσβεστικής.

Από το τροχαίο, το ένα ΙΧ υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ το πυροσβεστικό όχημα ντελαπάρισε.

Δείτε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση στο ακόλουθο βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Στο σημείο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους εμπλεκόμενους δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά έτσι ώστε να συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ανατριχιαστικές εικόνες: Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής «έσπασε» την καραντίνα και σώθηκε από θαύμα σε φοβερό τροχαίο!

Ένα φοβερό τροχαίο έζησε πασίγνωστος ποδοσφαιριστής, ο οποίος «έσπασε» την καραντίνα και σώθηκε από θαύμα, καθώς μόνο το αμάξι του διαλύθηκε, χωρίς εκείνος να τραυματιστεί.

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ζερόμ Μπόατενγκ, δεν υπάκουσε στα μέτρα της χώρας για τον κορωνοϊό και ταξίδεψε 450 χιλιόμετρα μακριά, ώστε να βρεθεί κοντά στο γιο του. Κατά την επιστροφή του όμως, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και το… προσγείωσε σε μία μπάρα του δρόμου. Δείτε και τα νέα μέτρα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, ο Γερμανός στόπερ θα κληθεί να πληρώσει “τσουχτερό” πρόστιμο για την παράβαση, ενώ οι ζημιές στο αυτοκίνητό του υπολογίζονται στα 25.000 ευρώ.

Δείτε εικόνες από το τροχαίο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share