Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λιποθύμησε άνδρας και έπεσε ενώ περίμενε στην ουρά της τράπεζας - «Μην τον πλησιάζετε» φώναζαν

Κάποιοι ρωτούσαν αν θα επιστρέψει στην ουρά, «για να ξέρουμε τη σειρά»…

9 Απριλίου 2020 12:51
Λιποθύμησε άνδρας και έπεσε ενώ περίμενε στην ουρά της τράπεζας - «Μην τον πλησιάζετε» φώναζαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας το οποίο κατήγγειλε μέσω της ιστοσελίδας mag24.gr μια κάτοικος Λαμίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 10:30, ένας άνδρας ζαλίστηκε και έπεσε, ενώ περίμενε στην ουρά της τράπεζας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του. Η ίδια ανέφερε ότι αμέσως φώναξαν έναν αστυνομικό της δημοτικής αστυνομίας, «που δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα», αλλά το εξωφρενικό, όπως καταγγέλλει, είναι άλλο.

Κατά τα λεγόμενά της, ενώ περίμεναν το ΕΚΑΒ, η ουρά συνέχιζε να προχωράει κανονικά σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα, ενώ όταν ένας κύριος πλησίασε τον άνδρα και τον ρώτησε πώς νιώθει, μια κυρία φώναξε «μην τον πλησιάζετε!», φοβούμενη προφανώς λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ίδια, μια άλλη γυναίκα αναρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στην ουρά, «για να ξέρουμε τη σειρά». Φαίνεται λοιπόν πως τα περιστατικά με τις ουρές στις τράπεζες είναι Πανελλαδικό φαινόμενο.

Λαμία: Τύπος έσκισε τα λάστιχα δύο ΙΧ και στην συνέχεια ανέβηκε στην ταράτσα με το μαχαίρι και απειλούσε (photos)

Στο πόδι η αστυνομία και μια ολόκληρη γειτονιά στα Ρεβένια Λαμίας.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης όταν ένας 51χρονος άνδρας με ένα μαχαίρι "κάρφωσε" τα λάστιχα από δυο αυτοκίνητα της γειτονιάς, ενώ στη συνέχεια απείλησε έναν νεαρό που περνούσε από το σημείο εκεινη την ώρα.

Οι περίοικοι καλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο 51χρονος όταν είδε τους αστυνομικούς ανέβηκε στην ταράτσα της πολυκατοικίας όπου διαμένει, βρίζοντας και απειλώντας τους αστυνομικούς με το μαχαίρι στα χέρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και μαρτυρίες περίοικων ο 51χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Στο σημείο έσπευσε ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. ο οποίος κατάφερε να ηρεμήσει τον 51χρονο, ο οποίος όμως αρνούνταν να κατέβει από την ταράτσα και να παραδοθεί.

Τελικά μετά από τέσσερις ολόκληρες ώρες, λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ, την ώρα που ο 51χρονος πήγε να κατέβει από το κλιμακοστάσιο οι αστυνομικοί που είχαν πάρει θέση μέσα στην πολυκατοικία κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Ο κόσμος φαίνεται πως έχει σαλέψει από την καραντίνα, όπως έγινε και χτες με ένα απίστευτο περιστατικό στην Αθήνα με τύπο να πυροβολεί μέσα από το σπίτι του.

Δείτε φωτογραφίες από το συμβάν στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share