Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο Βόλος πρωταγωνιστεί στον... κορωνοϊό: Άλλος τύπος έσπασε την καραντίνα για να μην τον χωρίσει η κοπέλα του

Ψηφίζουμε Βόλο με... χίλια

8 Απριλίου 2020 12:13
Ο Βόλος πρωταγωνιστεί στον... κορωνοϊό: Άλλος τύπος έσπασε την καραντίνα για να μην τον χωρίσει η κοπέλα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αλήθεια είναι πως στον Βόλο έχουν ζήσει τις τελευταίες μέρες τα πιο απίστευτα περιστατικό γύρω από την... καραντίνα λόγω του κορωνοϊού!

Αρχικά ήταν το ζευγάρι που συνελήφθη στο πάρκο να κάνει σεξ, χτες είχαμε τον άλλο τύπο που βγήκε να κυνηγήσει τον... κορωνοϊού και τώρα αυτό!

Συγκεκριμένα δραματικό ύφος πήρε ένας νεαρός, όταν τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί στον Βόλο για να ελέγξουν αν είχε μαζί του την απαιτούμενη βεβαίωση για κατ' εξαίρεση μετακίνηση, την οποία όπως αποδείχθηκε δεν διέθετε. Η δικαιολογία που προέβαλε, όμως, άφησε άναυδους τους ένστολους.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι έφυγε βιαστικά, γιατί αντιμετώπιζε ζήτημα ζωής και θανάτου και ξέχασε να στείλει το σχετικό SMS ή να συμπληρώσει το αντίστοιχο έγγραφο. Κι αυτό γιατί, όπως είπε, η κοπέλα του του είχε βάλει το «μαχαίρι στο λαιμό» απαιτώντας να πάει στο σπίτι της, απειλώντας τον ότι αν δεν το έκανε θα τον χώριζε!

Οι αστυνομικοί δήλωσαν στο νεαρό ότι... συμπάσχουν μαζί του, ωστόσο κυκλοφορούσε χωρίς άδεια κι έτσι ήταν αναπόφευκτο να του βεβαιώσουν την παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον περιορισμό του κορονοϊού και να του επιβάλλουν πρόστιμο 150 ευρώ.

Εκείνο που δεν έγινε γνωστό, είναι αν έφτασε στο σπίτι της κοπέλας ή υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο δικό του!

Μεγάλη ουρά έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη (video)

Μεγάλη ουρά έχει σχηματιστεί αυτή την ώρα έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη, παρά τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας!

Άλλωστε η Θεσσαλονίκη δεν είναι η πρώτη φορά που μας απασχολεί για θέματα μη τήρησης των μέτρων, όπως η μητέρα που έγινε viral σκίζοντας τις κλήσεις της Αστυνομίας.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Η καραντίνα έβγαλε... δελφίνια στον Θερμαϊκό (video)

Εκτός από τον... έναν τρελό τύπο φαίνεται πως και τα δελφίνια έδειξαν την προτίμησή τους στον... καθαρό Θερμαϊκό!

Η καραντίνα άφησε κόσμο σπίτι στην Θεσσαλονίκη και μαζί και τα σκουπίδια τους με αποτέλεσμα η θάλασσα να καθαρίσει και τα δελφίνια να κάνουν την εμφάνισή τους στην πόλη!

Τα δελφίνια πλησίασαν την ακτή και παρέμειναν αρκετή ώρα σ΄ αυτήν. Σχετικό βίντεο ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Μπορεί να ήταν ένα δύσκολο πρωινό...η εικόνα όμως που αντίκρισα το πρωί στον Θερμαϊκό, ήταν αρκετή για να εξαφανιστούν όλες οι δυσάρεστες σκέψεις. Δελφίνια εμφανίστηκαν στη θάλασσα και με τα παιχνίδια τους στο νερό, προσέφεραν ένα υπέροχο θέαμα! Ήμουν από τους λίγους τυχερούς κ τυχερές, που βρεθήκαμε στην παλιά παραλία. https://www.amna.gr/macedonia/article/447558/Delfinia-ekanan-tin-emfanisi-tous-ston-Thermaiko-kolpo https://www.google.gr/amp/s/amp.cnn.gr/news/ellada/story/214393/thessaloniki-delfinia-emfanistikan-sto-thermaiko-kolpo http://www.thestival.gr/environment/item/516155-video-delfinia-emfanistikan-sto-thermaiko https://www.makthes.gr/delfinia-emfanistikan-ston-thermaiko-27196-271968 https://www.ethnos.gr/ellada/98651_thessaloniki-ta-delfinia-bgikan-bolta-ston-thermaiko

Posted by Alexandra Chatzigeorgiou on Tuesday, April 7, 2020
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share