Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σέρρες: "Στείλαμε το μήνυμά μας στον... κορωνοϊό και μας είπε μετακίνηση" (video)

Επικό

2 Απριλίου 2020 10:32
Σέρρες:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας συμπαθέστατος κύριος στις Σέρρες τα μπέρδεψε λίγο, αφού ίσως πιστεύει ότι ο αριθμός 13033 ανήκει στον... κορωνοϊό.

Από την περασμένη Δευτέρα, όταν και τέθηκε σε ισχύ η απαγόρευση άσκοπης κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, δεκάδες ξεκαρδιστικά σκηνικά έχουν καταγραφεί -ενώ πολλά, πολλά περισσότερα είναι τα πρόστιμα που έχουν πέσει... Και το περιμέναμε. Να μην κρυβόμαστε. Και το ένα και το άλλο.

Ακόμη ένα εκπληκτικό σκηνικό, λοιπόν, είχαμε στις Σέρρες, προχθές, με τοπικό κανάλι να παίρνει συνέντευξη από έναν κύριο, που είχε βγει για άσκηση. Περπάτημα συγκεκριμένα. Ωστόσο, δυστυχώς για τον ίδιο, δεν το γλίτωσε το 150άρι όπως φαίνεται, καθώς πήγε σε πάρκο στο οποίο έχει μπει λουκέτο από τον Δήμο.

Όπως λέει ο ίδιος, βέβαια, δεν το γνώριζε και δεν υπάρχει και καμία πινακίδα που να το γράφει...

Άλλο είναι, ωστόσο, το θέμα. Ενώ μιλάει στην κάμερα, εξηγεί: «Βγήκαμε να περπατήσουμε, στείλαμε το μήνυμά μας στον κορονοϊό και μας είπε ''μετακίνηση'', μπορούμε να αθληθούμε».

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

ότι πει ο κορονοιός.... Θεούλης...🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Posted by Διονύσης Νανόπουλος on Wednesday, April 1, 2020

Κλάμα: Απάντησε η νύφη στην Κύπρια πεθερά που έγινε viral - "Σόρρυ που ο γιος σου πήγε και έβαλε 20 κιλά"

Σε σίριαλ εξελίσσεται η σχέση της πεθεράς που έγινε viral στην Κύπρο και της νύφης της!

Το βίντεο της πεθεράς που κράζει την νύφη της έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστα λεπτά ωστόσο η απάντηση της νύφης δεν άργησε να έρθει.

Η νύφη, λοιπόν, έστησε τη κάμερα και απάντησε, με το βίντεο που αναδημοσιεύτηκε στη σελίδα I LOVE CYPRUS ΡΕ να αγγίζει τις 100.000 προβολές σε λιγότερο από 24 ώρες.

Δείτε το επικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ήρτεν τζαι η απάντηση ...αναμένουμε τζαι το βίτεο του γιόκκα...

Posted by I Love Cyprus PE on Sunday, March 29, 2020

35χρονη, Σοφία: Η πεθερά μου βγαίνει έξω παρά την καραντίνα. Θέλει να ελέγχει που ξοδεύω τα χρήματά μου

Δείτε στο Athensmagazine.gr την αληθινή ιστορία της 35χρονης Σοφίας όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open!

Η Σοφία έχει πρόβλημα με την πεθερά της. Τα τρία τελευταία χρόνια του γάμου της, η Σοφία είναι αναγκασμένη να έχει την πεθερά της μέσα στο σπίτι της. Ήρθε για κάποιο διάστημα στο σπίτι λόγω θέματος υγείας. Οικονομικά έχουν όφελος στο σπίτι, διαχειρίζεται η Σοφία τη σύνταξη της πεθεράς της. Έρχεται μετά η καραντίνα και σταματάει την δουλειά η Σοφία και μένει σπίτι. Η πεθερά της κάθε μέρα ξυπνάει από τις 6, φτιάχνει καφέ, πάει έξω σε σούπερ μάρκετ, τράπεζα, φαρμακείο και γενικά όπου μπορεί. Οι καυγάδες ασταμάτητοι. Πήγε στην τράπεζα και είδε ότι η Σοφία έχει ξοδέψει 650 ευρώ, αλλά η Σοφία λέει ότι μιας κι εκείνη μένει μαζί τους, τρώει, πλένεται, άρα πρέπει να πληρώνει κιόλας.

Δείτε την σημερινή ιστορία στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share