Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός: Έστειλαν SMS για να βγάλουν τα κατοικίδια τους βόλτα και αυτά ήταν... ιγκουάνα (video)

Συνέβη στην Θεσσαλονίκη

1 Απριλίου 2020 15:19
Κορωνοϊός: Έστειλαν SMS για να βγάλουν τα κατοικίδια τους βόλτα και αυτά ήταν... ιγκουάνα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα ένα απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη, όπου 2 νεαροί άνδρες έστειλαν sms στο 13033 για να βγάλουν τα κατοικίδιά τους βόλτα!

Όλα καλά ως εδώ, μόνο που τα κατοικίδιά τους ήταν δύο ιγκουάνα. Μετά το απίστευτο περιστατικό με ζευγάρι στον Βόλο, ακόμα ένα έρχεται για να μας δείξει πως ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν από μέτρα!

Δύο Θεσσαλονικείς έστειλαν sms για να βγάλουν βόλτα τα κατοικίδιά τους, μόνο που αυτά ήταν δύο εντυπωσιακά ιγκουάνα...

Και αυτό σε μια μέρα, όπου στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης έγινε κοσμπολημμύρα με εκατοντάδες πολίτες να συνωστίζονται για βόλτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον δραστικό περιορισμό κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία.

Έτσι, από το πρωί της Τρίτης, με 400 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινί έκλεισε η Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, προκειμένου να μην επαναληφθούν εικόνες συνωστισμού, αλλά και όμοιες με αυτή των φιλόζωων με τα ιγκουάνα, στο πλαίσιο των μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Θεσσαλονίκη: Ραδιοφωνική παραγωγός τα "πήρε" με την κλειστή παραλία, κατήγγειλε συνωμοσία και έσκισε την κλήση

Απίστευτο περιστατικό στην Θεσσαλονίκη με γυναίκα να εκνευρίζεται που είχαν κλείσει την παραλία και αφού καττήγγειλε συνωμοσία έσκισε την κλήση μπροστά στους Αστυνομικούς.

Πρόκειται για την ραδιοφωνική παραγωγό Ρουλα Κουσκούσι, η οποία βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην παραλία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να ασκηθεί, όπως είπε στους αστυνομικούς που την εμπόδισαν να συνεχίσει τον περίπατό της, ενώ ήταν μαζί με τον γιο της.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα:

Όπως θα δείτε στο βίντεο που τράβηξε ενας περαστικος, η παραγωγός αντιδρά με έντονο τρόπο, αρχίζοντας να φωνάζει στους αστυνομικούς που την ενημερώνουν ότι δεν μπορεί να συνεχίσει την βολτα της διότι έχουν λάβει εντολές να μην κυκλοφορεί κανεις στην παραλία.

Αφου λοιπόν ξεστομίζει διαφορά περί συνομωσιών και "οργανωμενων σχεδίων", οι αστυνομικοι ζητούν να ελέγξουν εάν έχει τηρήσει τις οδηγίες, στέλνοντας μήνυμα στο 13033 ή αν έχει χαρτί για μετακίνηση. Εκείνη τους ενημερώνει πως δεν έχει στείλει και τα όργανα της τάξεως της κόβουν κλήση.

Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ακόμα μεγαλύτερη ένταση, με την παραγωγό να παίρνει το μπλοκ και να το σκίζει μπροστά τους. "Εσκισα το χαρτί τρεις φορές μπροστά τους και τότε μου ζήτησαν να τους ακολουθήσω στο Τμήμα μπροστά στο γιο μου, ο οποίος πανικοβληθηκε" λέει η ίδια στο protothema.gr.

Οι αστυνομικοί προκειμένου να την ηρεμήσουν δεν αντέδρασαν και έτσι η παραγωγός αποχώρισε σε έξαλλη κατάσταση μαζί με το παιδί της!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share