Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο κορωνοϊός χτύπησε και στη Χίο - Ένας 40χρονος το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα

Έχει ξεκινήσει η ιχνηλάτηση

30 Μαρτίου 2020 22:58
Ο κορωνοϊός χτύπησε και στη Χίο - Ένας 40χρονος το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός έχει σημάνει στη Χίο καθώς νωρίτερα επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί. Πρόκειται για έναν άντρα 40 ετών που παρουσίασε ύποπτα συμπτώματα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστότοπος politischios.gr, το Νοσοκομείο σε συνεργασία με τις αρχές ξεκίνησε ήδη τη διαδικασία της ιχνηλάτησης, προκειμένου να διαπιστωθεί πρώτον εάν ο 40χρονος είχε ταξιδέψει το τελευταίο διάστημα εκτός Χίου και δεύτερον με ποιους έχει έρθει σε επαφή.

Ωστόσο, 56 συνολικά νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα στη χώρα μας, δείτε εδώ την αναλυτική ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα.

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Βαρδινογιάννη: Διασωληνωμένος με κορωνοϊό ο Γιάννης του Σήφη!

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με τον Γιάννη του Σήφη να νοσηλεύεται να νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κάτι που έγινε γνωστό από τον δημοσιογράφο, Άγγελο Μενδρινό.

Στην αρχή, βέβαια, υπήρξε η εντύπωση, ότι πρόκειται για τον επί σειρά ετών ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον επονομαζόμενο επίσης ως «Καπετάνιο», λέξη με την οποία αποκάλεσε ο δημοσιογράφος τον Γιάννη του Σήφη. Δείτε και τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας του Πρίγκιπα Καρόλου.

Ο Άγγελος Μενδρινός με νέο tweet ξεκαθάρισε πως «για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις είναι ο Γιάννης Σήφη Βαρδινογιάννης ο οποίος μετά από πυρετό δύο ημερών εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε μονάδα εντατικής θεραπείας».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του Σήφη αποτέλεσε επί χρόνια τον ισχυρό άνδρα της ΑΝΕΚ Lines, ενώ μέχρι το 2013 βρισκόταν στο ΔΣ της Hellenic Seaways.

Στους 43 οι θάνατοι από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Ακόμη ένας νεκρός στη Θεσσαλονίκη

Ένας ακόμη θάνατος σημειώθηκε στην χώρα μας από κορωνοϊό, με έναν άνδρα 86 ετών ακόμη να καταλήγει στη Θεσσαλονίκη από τον φονικό ιό, στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1. Νωρίτερα, είχε αποβιώσει ένας συμπολίτης μας από την Αλεξανδρούπολη.

Νωρίτερα, είχε καταλήξει και άνδρας που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ. Ο ασθενής είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς της Θεσσαλονίκης το Σάββατο, οπότε και είχε διασωληνωθεί και κατέληξε το πρωί της Δευτέρας (30/03). Πρόκειται για τον έκτο νεκρό από την Καστοριά.

Ακόμη την «μάχη» με τον κορωνοϊό και τις επιπλοκές, έχασε και ένας 61χρονος από την Ξάνθη, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Έτσι, μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα ανέρχεται σε 43, ενώ τα κρούσματα έχουν ήδη φτάσει στα 1.156, αναμένοντας την επόμενη ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share