Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξάνθη: 5ο κρούσμα κορωνοϊού

Σε ποια περιοχή;

22 Μαρτίου 2020 08:24
Ξάνθη: 5ο κρούσμα κορωνοϊού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από ανακοίνωση της διοικητού το νοσοκομείου Ξάνθης επιβεβαιώνεται και 5o κρούσμα κορωνοιού από τον Εχίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν υπερήλικας με χρόνια προβλήματα. Διαβάστε την ανακοίνωση:

«Ενημερώνουμε τους πολίτες για το 5ο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού SARS – CoV-2, από την περιοχή του Εχίνου Ξάνθης. Το περιστατικό θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Η Διοικήτρια Ροφαέλα Ελενα».

Να σημειώσουμε ότι μέχρι χθες τα κρούσματα στην χώρα μας ήταν 530, και όπως θα δείτε εδώ, αναμένεται αύξηση στις επόμενες ημέρες.

Κύπρος: Ασθενής διέφυγε από νοσοκομείο και μετά αναγκαστικά πήγε στην ΜΕΘ

Ένας ασθενής ο οποίος ήταν ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού διέφυγε από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στην Κύπρο, ενώ περίμενε τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Διαμαρτυρήθηκε στους γιατρούς για την καθυστέρηση στην αρχή και στη συνέχεια χωρίς να ενημερώσει κανέναν σηκώθηκε και έφυγε.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απουσία του άρχισε η αναζήτηση του. Ωστόσο ο ασθενής ένιωσε δύσπνοια και ανέβασε πυρετό και επέστρεψε στο Νοσοκομείο.

Επιβεβαιώθηκε πως είναι ασθενής και λόγω της κατάστασης του εισήχθη στην εντατική και τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα. Να σημειωθεί ότι η Κύπρος μετράει τον πρώτο της νεκρό, όπως θα δείτε εδώ.

Θρήνος στην Ρεάλ Μαδρίτης - Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της από κορωνοϊό

Ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ, κατέληξε στα 76 έτη, αφού νόσησε από τον κορωνοϊό, που θερίζει και στην Ισπανία.

Στους 1.377 έφτασαν πλέον οι νεκροί στην Ισπανία, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανέρχονται σε 25.322, και θυμίζουν δεδομένα Ιταλίας πλέον, τα οποία θα δείτε εδώ. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ο Λορένθο Σανθ που διετέλεσε πρόεδρος των Μαδριλένων από το 1995 έως το 2000 και εισήχθη στο νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη με λοίμωξη του αναπνευστικού λόγω του κορωνοϊού.

Ο θάνατος ανακοινώθηκε από το γιο του και πρώην παίκτη της μπασκετικής ομάδας της Ρεάλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Μόλις πέθανε ο πατέρας μου. Δεν άξιζε τέτοιο τέλος και με αυτόν τον τρόπο. Φεύγει ένας από τους καλύτερους και πιο εργατικούς ανθρώπους που έχω δει στη ζωή μου. Η οικογένεια και η Ρεάλ ήταν τα πάθη του. Η μητέρα μου και τα αδέλφια μου τον ζήσαμε και τον απολαύσαμε», ήταν η ανάρτηση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share