Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύβοια: 21χρονος ορειβάτης έπεσε σε γκρεμό και έχασε την ζωή του

Ακαριαίος θάνατος

22 Μαρτίου 2020 07:26
Εύβοια: 21χρονος ορειβάτης έπεσε σε γκρεμό και έχασε την ζωή του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγικό θάνατο βρήκε 21χρονος ορειβάτης από την Αθήνα που με δύο ακόμη φίλους είχε πάει για εξόρμηση στην ορεινή περιοχή της Στενής Ευβοίας και εντοπίστηκε από τους Πυροσβέστες της Π.Υ. Χαλκίδας και την 7η ΕΜΑΚ

12 άτομα από τη Χαλκίδα και άλλα οκτώ άτομα από την 7η ΕΜΑΚ επιχείρησαν όλο το απόγευμα για τον εντοπισμό και πλέον για την ανάσυρση του νεκρού άνδρα από το όρος Ξηροβούνι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος του νεαρού προήλθε από πτώση και ήταν ακαριαίος. Το σημείο όπου έπεσε ο νεαρός, είναι πολύ δύσβατο και η προσέγγιση έγινε από κάτω προς τα πάνω προκειμένου να είναι πιο εύκολη η πρόσβαση στο δρόμο.

Από νωρίς το απόγευμα σήμανε συναγερμός στις πυροσβεστικές υπηρεσίες. Δώδεκα πυροσβέστες από τη Χαλκίδα και ένα κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία είχαν μεταβεί στη δύσβατη περιοχή για να αρχίσουν τις έρευνες. Η περιοχή που βρέθηκε ενδείκνυται για ορειβασία και περπάτημα.

Μάλιστα χθες στην Εύβοια ξέσπασε φωτιά σε εργοστάσιο, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, που τέθηκε υπό έλεγχο.

Εύβοια: Όχημα παρέσυρε μηχανάκι και σκότωσε δυο άτομα

Ακόμα δύο θύματα της ασφάλτου καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής στην Εύβοια, στον δρόμο Χαλκίδας - Αιδηψού, κοντά στα Ψαχνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο με ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε 32χρονος Αλβανός, να πασέρνει ένα μηχανάκι με δύο άτομα.

Στο μηχανάκι επέβαιναν δυο άνδρες, επίσης Αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δυστυχώς βρήκαν τραγικό θάνατο επί τόπου.

Ο 32χρονος οδηγός αρχικά φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου. Αργότερα όμως παραδόθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του ενός αναβάτη, που είναι και ο ιδιοκτήτης του δικύκλου και πρόκειται για να έναν 66χρονο. Ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίηση του δεύτερου θύματος.

Οι δυο άτυχοι άνδρες φαίνεται ότι πηγαίναν για δουλειά, όταν ήρθε με ταχύτητα από πίσω το αυτοκίνητο και τους "θέρισε" σκορπώντας το θάνατο.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων ερευνούν και τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος που στοίχισε τη ζωή σε δυο ανθρώπους. Να σημειώσουμε ότι ακόμα ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε προ ημερών στην Θεσσαλονίκη, όπως θα δείτε εδώ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share