Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία: Άνδρας βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στην κοιλιά

Σοκ!

20 Μαρτίου 2020 11:38
Θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία: Άνδρας βρέθηκε νεκρός με σφαίρα στην κοιλιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία με έναν άνδρα να εντοπίζεται νεκρός σε αγροτική έκταση με μία σφαίρα στην κοιλιά. Σοκ και στο Καβούρι, καθώς 47χρονος επιχειρηματίας έχασε την ζωή του μετά από καυγά με 26χρονο

Σύμφωνα το agriniopress.gr, η αστυνομία εξετάζει κάθε σενάριο, με πιθανότερο αυτό της αυτοκτονίας.Ο 82χρονος, ο οποίος έμενε μόνος, έφυγε από το σπίτι του το απόγευμα της Τρίτης και έκτοτε δεν επικοινώνησε με τους δικούς του.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε την Τετάρτη από τον γαμπρό του στο Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς.Μετά από έρευνες, το αυτοκίνητο του άνδρα βρέθηκε κοντά στο χωριό Άγιος Ανδρέας της Μακρυνείας. Κατόπιν κινητοποίησης των αρχών, αλλά και πολιτών, ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός από ιχνηλάτες την Πέμπτη σε αγροτική έκταση στην περιοχή της Ανάληψης.

Θρίλερ στον Πειραιά! Βρέθηκε το πτώμα νεκρού άνδρα στο λιμάνι!

Θρίλερ επικρατεί στον Πειραιά, αφού τις πρώτες πρωινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας (2/3), η Αστυνομία εντόπισε τη σορό νεκρού άνδρα, αγνώστων στοιχείων προς το παρόν, στο λιμάνι, στο ύψος της θαλάσσιας περιοχής του Αγίου Σπυρίδωνα.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικεία Λιμενικής Αρχής και ανέσυραν τη σορό, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά ''Τζάνειο''. Δείτε και την υπόθεση με το πτώμα που βρέθηκε στη Ριτσώνα.

Ο άνδρας ήταν ηλικίας περίπου 65-70 ετών, είχε ύψος περίπου 1,80μ, είχε λευκά μαλλιά και ήταν ενδεδυμένος με μπλε φόρμα, καρό πουκάμισο και γκρι μπουφάν.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Φρικτές λεπτομέρειες για τη 48χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη: Έπασχε από ανίατη ασθένεια και αυτοπυρπολήθηκε!

Φρικτές είναι οι λεπτομέρειες για το θάνατο της 48χρονη, που βρέθηκε απανθρακωμένη στην περιφερειακή Πεντέλης-Νέας Μάκρης, ενώ νωρίτερα οι δικοί της άνθρωποι, την έψαχναν.

Η 48χρονη, που έπασχε από ανίατη ασθένεια, αυτοπυρπολήθηκε βάζοντας τέλος στη ζωή της και ζητώντας με σημείωμα συγγνώμη για την απόφασή της αυτή από την οικογένειά της. Δείτε εδώ πώς βρέθηκε νεκρή.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό της ξεκίνησε στις 03.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου μετά τη δήλωση εξαφάνισης που έγινε από τους οικείους της.

Αρχικά βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το αυτοκίνητό της στο 4 χλμ. της περιφερειακής οδού Πεντέλης – Νέας Μάκρης και το πρωί του Σαββάτου και εκείνη απανθρακωμένη.

Τραγικό τροχαίο στο Κιλκίς! Τέσσερις νεκροί από σύγκρουση δύο οχημάτων!

Πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/2) στην ΠΑΘΕ, κοντά στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο 1ο χλμ. Ευζώνων Θεσσαλονίκης, στις 10:50, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι τέσσερις επιβαίνοντες σε αυτά, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Δείτε, παράλληλα, τις τρομακτικές αποκαλύψεις για το τροχαίο της Γλυφάδας.

Δύο άνδρες που επέβαιναν στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα σκοτώθηκαν ακαριαία. Ένας άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από το άλλο όχημα. Μία γυναίκα που επέβαινε στο δεύτερο όχημα μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, όπου και κατέληξε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share