Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λαμία: Νέοι έπαιζαν ανενόχλητοι ποδόσφαιρο σε γήπεδο

Κανένας σεβασμός

19 Μαρτίου 2020 21:20
Λαμία: Νέοι έπαιζαν ανενόχλητοι ποδόσφαιρο σε γήπεδο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι νεαροί στην Λαμία δεν επηρεάζονται από τα νέα μέτρα για την προστασία όλων από τον κορονοϊό, και ανενόχλητοι συνέχισαν να παίζουν ποδόσφαιρο σε γήπεδο της περιοχής.

Πολλοί εκείνοι που αντί να μείνουν στο σπίτι επιλέγουν να κάνουν βόλτες σε ανοιχτούς χώρους, όπως πάρκα και παραλιακές περιοχές.

Όμως με τα μέτρα δεν συμμορφώθηκε και μια ομάδα νεαρών στην Λαμία, καθώς αποφάσισαν να μην χαλάσουν τις συνήθειές τους και να βγουν να παίξουν μπάλα σε γήπεδο περιοχής της πόλης. Ωστόσο, πολλοί είναι και αυτοί που σέβονται τα μέτρα, και για να εμψυχώσουν τον λαό διοργανώνουν πάρτι...από μπαλκόνι, όπως θα δείτε εδώ.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, πήγαν στο γήπεδο που βρίσκεται στην νότια πλευρά της Λαμίας στην οδό Ναυπάκτου, χωρίστηκαν σε 2 ομάδες και άρχισαν να παίζουν ποδόσφαιρο.

Συναγερμός στην Σκιάθο - Έρχονται Ιταλοί χωρίς έλεγχο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Σκιάθο μετά από τις δηλώσεις του δημάρχου του νησιού, για όσους ταξιδεύουν, ειδικά για του Ιταλούς, που φαίνεται να έρχονται χωρίς έλεγχο.

Στην καταγγελία της ανύπαρκτης ενημέρωσης και του υγειονομικού ελέγχου όσων ταξιδεύουν, είτε με το πλοίο της γραμμής, είτε με αεροπλάνα, προς τη Σκιάθο, προχώρησε ο δήμαρχος του νησιού Θοδωρής Τζούμας.

Μιλώντας στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου ο κ. Τζούμας εξήγησε ότι παρατηρήθηκαν φαινόμενα, ακόμα και Ιταλών που έφτασαν στο νησί για να ενοικιάσουν κατάστημα για τη θερινή σεζόν, να κυκλοφορούν ανενόχλητοι.

Όπως είπε, μάλιστα, αν και το αεροδρόμιο συνεργάζεται, δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, ούτε βεβαίως στο πλοίο της γραμμής η σχετική ενημέρωση σε όσους αποβιβάζονται, με την πλοιοκτήτρια εταιρεία να πετάει το μπαλάκι των ευθυνών στην πολιτεία και το Κεντρικό Λιμεναρχείο να παρακολουθεί χωρίς καμιά ενέργεια απλά τις εξελίξεις.

«Είμαστε ανοχύρωτοι», κατέληξε ο ο κ. Τζούμας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν συμβεί το οτιδήποτε δεν έχουμε την υποδομή να το αντιμετωπίσουμε…»

Να σημειωθεί ότι ο αριθμός των κρουσμάτων στην χώρα αυξήθηκε, τον οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share