Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη! 55χρονος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του!

Τρομερές λεπτομέρειες!

9 Μαρτίου 2020 10:07
Σοκ στην Κρήτη! 55χρονος βρέθηκε νεκρός στο χωράφι του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο χωράφι του, στη Μεσαρά Ηρακλείου στην Κρήτη. Δείτε και την περίπτωση άνδρα που έριξε το αυτοκίνητό του στο δέντρο και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του.

Ο λόγος για έναν 55χρονο, ο οποίος είχε μεταβεί την Κυριακή σε χωράφι ιδιοκτησίας του, όπου κατέρρευσε ξαφνικά κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι χθες, συνθήκες.

Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Ωστόσο, ήταν αργά, αφού είχε ήδη ξεψυχήσει.

Η σορός του 55χρονου επρόκειτο να μεταφερθεί στο νεκροτομείο, προκειμένου να διενεργηθεί σήμερα νεκροψία-νεκροτομή, ούτως ώστε να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Συναγερμός στον Ισθμό της Κορίνθου: Βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα

Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για το συμβάν και τι συνέβη ακριβώς; Ο άνδρας εντοπίστηκε από στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα στο Ισθμό της Κορίνθου βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Όπως έγινε γνωστό, αντίκρισαν το πτώμα ενός άνδρα να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Σε δημοσίευμά του το korinthostv.gr ανέφερε ότι το πτώμα στον Ισθμό της Κορίνθου μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για άνδρα, ηλικίας 25 ετών, από την Κόρινθο. Παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Το έργο της προανάκρισης για το πτώμα στον Ισθμό της Κορίνθου βρίσκεται σε εξέλιξη και το έχει αναλάβει το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου. Ακόμα μια είδηση που προκαλεί ανησυχία, μετά και από τον εντοπισμό ενός πτώματος στον Πειραιά, όπως θα διαβάσετε εδώ αναλυτικά.

Συναγερμός στη Ριτσώνα: Βρέθηκε ακρωτηριασμένο πτώμα!

Συναγερμός σήμανε το πρωί του Σαββάτου στη Ριτσώνα της Εύβοιας όταν ένας διερχόμενος οδηγός εντόπισε ένα ακρωτηριασμένο πτώμα. Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε μέσα σε ένα χωράφι στο 7ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής οδού.

Ο άντρας που τον εντόπισε εμφανώς σοκαρισμένος έσπευσε να καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει το τραγικό εύρημα. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ένας πολίτης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τέτοιο αποτρόπαιο θέαμα καθώς όπως θα δείτε εδώ ένα απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε μέσα σε αγροτικό οίκημα.

Ο άνδρας έφερε κακώσεις στο κρανίο του και το ένα χέρι του ήταν κομμένο.Δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η ηλικία του πτώματος, ούτε έχει αναζητηθεί ακόμη από τους οικείους του.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Χαλκίδας, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ για την ώρα, δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του άντρα που βρέθηκε νεκρός.

Παράλληλα, έχει γίνει νεκροψία-νεκροτομή, όπου αναμένονται και τα αποτελέσματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share