Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εύβοια: Όχημα παρέσυρε μηχανάκι και σκότωσε δυο άτομα

Τραγωδία!

8 Μαρτίου 2020 14:34
Εύβοια: Όχημα παρέσυρε μηχανάκι και σκότωσε δυο άτομα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ακόμα δύο θύματα της ασφάλτου καταγράφηκαν το πρωί της Κυριακής στην Εύβοια, στον δρόμο Χαλκίδας - Αιδηψού, κοντά στα Ψαχνά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο με ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε 32χρονος Αλβανός, να πασέρνει ένα μηχανάκι με δύο άτομα.

Στο μηχανάκι επέβαιναν δυο άνδρες, επίσης Αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δυστυχώς βρήκαν τραγικό θάνατο επί τόπου.

Ο 32χρονος οδηγός αρχικά φέρεται να εγκατέλειψε το σημείο του τροχαίου. Αργότερα όμως παραδόθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί η ταυτότητα του ενός αναβάτη, που είναι και ο ιδιοκτήτης του δικύκλου και πρόκειται για να έναν 66χρονο. Ακόμη δεν έχει γίνει η ταυτοποίηση του δεύτερου θύματος.

Οι δυο άτυχοι άνδρες φαίνεται ότι πηγαίναν για δουλειά, όταν ήρθε με ταχύτητα από πίσω το αυτοκίνητο και τους "θέρισε" σκορπώντας το θάνατο.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Διρφύων - Μεσσαπίων ερευνούν και τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού συμβάντος που στοίχισε τη ζωή σε δυο ανθρώπους. Να σημειώσουμε ότι ακόμα ένα σοκαριστικό τροχαίο σημειώθηκε προ ημερών στην Θεσσαλονίκη, όπως θα δείτε εδώ.

Σοκ! 35χρονος έριξε το δέντρο με το αυτοκίνητό του και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του!

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 4:30 το μεσημέρι της Τρίτης επί της παραλιακής Λεωφόρου Ηρακλείου στην Κρήτη. Διαβάστε, επίσης, για το θάνατο της γυναίκας από έκρηξη σε αποθήκη.

Ένα όχημα, το οποίο κινείτο επί τις παραλιακής, με κατεύθυνση προς το κέντρο του Ηρακλείου, εξετράπη της πορείας του, υπό αδιευκρίνιστες αιτίες, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του και να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, πρόκειται για έναν άνδρα ηλικία, περίπου, 35 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική, προκειμένου να τον απεγκλωβίσει, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τον μετέφερε στο ΠΑΓΝΗ.

Τραγωδία στην Κρήτη! Αγρότης καταπλακώθηκε από το τρακτέρ και πέθανε!

Ατύχημα με μοιραία κατάληξη, συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Κρήτη, όταν ένας αγρότης που καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του, βρήκε τραγικό θάνατο.

Το συμβάν, όπως αναφέρει το neakriti.gr, συνέβη στο χωριό Κεφαλάδω του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και άμεσα στο σημείο ασθενοφόρο με γιατρό του ΕΚΑΒ. Δείτε τι έγινε στην περίπτωση του άνδρα, που αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου.

Αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο αγρότης είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν το αγροτικό όχημα στο οποίο και βρισκόταν ανετράπη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες

Τελικά όπως διαπιστώθηκε και παρά την άμεση κινητοποίηση, το νήμα της ζωής για τον 75χρονο είχε ήδη κοπεί, με τον ηλικιωμένο να αφήνει την τελευταία του πνοή, κάτω από το τρακτέρ του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share