Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία - 55χρονος άντρας κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του στην Σαλαμίνα

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι

8 Μαρτίου 2020 09:29
Τραγωδία - 55χρονος άντρας κάηκε ζωντανός μέσα στο σπίτι του στην Σαλαμίνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Σαλαμίνα, μιας και νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα Κυριακής (8/3) ένας άνδρας περίπου 55 ετών από φωτιά μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Το πτώμα του βρέθηκε στο δωμάτιο του, σε οικία επί της οδού Σάμου στη Σαλαμίνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά, από άγνωστο ακόμα λόγο, που είχε ως αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το σπίτι και να βρει τραγικό θάνατο.

Επί τόπου έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες. Η Πυροσβεστική διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας. Να σημειώσουμε ότι ακόμα ένας νεκρός εντοπίστηκε στο Καβούρι, και μάλιστα πρόκειται για δολοφονία, όπως θα δείτε εδώ.

Συναγερμός στο Λασίθι: Πυρκαγιά σε μεγάλη δασική έκταση!

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στο Λασίθι της Κρήτης όταν μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε μεγάλη δασική έκταση με αποτέλεσμα να καταστραφούν περίπου 70 στρέμματα. Ωστόσο, δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη στα χωριά Στέρνα και Νεοχώρι του Έβρου.

Στο σημείο της πυρκαγιάς επιχείρησαν δυνάμεις από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Τζερμιάδων αλλά και από άλλες υπηρεσίες και στις 9 το βράδυ, η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο.

Σημειώνεται ότι οι πυροσβέστες διανυκτέρευσαν στην περιοχή με τον φόβο αναζωπυρώσεων.

Λιμνάκαρο πυρκαγιά τώρα. Ας ευχηθούμε στους πυροσβέστες μας από το πυροσβεστικό κλιμάκιο Τζερμιάδων και στο προσωπικό...

Posted by Γιάννης Στεφανάκης on Tuesday, March 3, 2020

Θρίλερ: Πυρκαγιά σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη!

Πυρκαγιά σε καμινάδα εστιατορίου στην οδό Θ. Σοφούλη στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης ξέσπασε περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας.

Η φωτιά, όπως αναφέρει το Thestival.gr, επεκτάθηκε στο πατάρι του καταστήματος με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Δείτε τι είχε συμβεί σε άλλο εστιατόριο της πόλης πριν από λίγο καιρό.

Επί τόπου έσπευσε η Πυροσβεστική με δύο οχήματα και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

Χαμός στην Κρήτη! Καφετέρια κάηκε ολοσχερώς!

Χαμός επικρατεί στην Κρήτη, αφού πυρκαγιά σε καφετέρια κατέστρεψε ολοσχερώς το μαγαζί στο Μύρτο, το οποίο ήταν κλειστό σε όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ενώ το νησί έχει σοκαριστεί από τον ορθοπεδικό που ασέλγησε σε ανηλίκους.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μύρτου, Αλέκος Παντελάκης κάνει λόγο για ολοκληρωτική καταστροφή της επιχείρησης.

Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή από γείτονα που ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιεράπετρας και τους ιδιοκτήτες που κοιμούνταν πάνω και πίσω από την καφετέρια.

«Ευτυχώς που η φωτιά έγινε αντιληπτή από γείτονά στις 3:30 Π. μ. που ήταν ξύπνιος και τουλάχιστον δεν είχαμε απώλεια ανθρώπινων ζωών».

Η Τοπική Κοινότητα ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την προσπάθεια που κατέβαλε και συνεχίζει να καταβάλει μέχρι και αυτή την ώρα, για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

«Η φωτιά έχει τεθεί υπό πλήρη έλεγχο, όμως οι ζημιές είναι μεγάλες», δήλωσε ο κ Παντελάκης.

«Μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα και γίνει αποτίμηση της ζημιάς το Τοπικό Συμβούλιο θα συνέλθει σε έκτακτη συνεδρίαση για να προσδιορίσει τούς τρόπους που θα μπορέσει να βοηθήσει τους πληγέντες».

Η κοινωνία του Μύρτου και όχι μόνο, που πολλές φορές και για πολλά πράγματα, έχει δείξει την ευαισθησία της, ακόμη μια φορά θα βοηθήσει.

«Εκφράζω την συμπαράσταση μου στους πληγέντες», καταλήγει ο Πρόεδρος τής Τοπικής Κοινότητας Μύρτου, Αλέκος Παντελάκης, συγκλονισμένος από το θέαμα και το μέγεθος της ζημιάς.

Η φωτιά άναψε λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα και στο σημείο έσπευσε δύναμη 3 οχημάτων και 7 υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έσβησαν την φωτιά.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share