Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Λάρισα! Ο πατέρας τη βίαζε και η μητέρα της την ωθούσε στην πορνεία!

Αηδία!

4 Μαρτίου 2020 13:19
Φρίκη στη Λάρισα! Ο πατέρας τη βίαζε και η μητέρα της την ωθούσε στην πορνεία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε φυλάκιση 5 ετών καταδικάσθηκε χθες Τρίτη από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας μια 48χρονη Βολιώτισσα κατηγορούμενη ότι προήγαγε την ανήλικη κόρη της στην πορνεία, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Ελευθερία, που επικαλείται το onlarissa.gr. Δείτε, επίσης, τι έγινε με το θάνατο του 5χρονου κοριτσιού στη θεσσαλική πόλη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ καταδικάστηκε και ο 52χρονος σύντροφος της 48χρονης κατηγορούμενος για βιασμό, όπως καταδικάσθηκαν και δύο ακόμα συγχωριανοί τους, που φέρονται εμπλεκόμενοι στην ίδια υπό­θεση, ο πρώτος για αποπλάνηση ανηλίκου και η δεύτερη για απλή συνέργεια.

Το οικογενειακό αυτό δράμα σύμφωνα με την εφημερίδα εκτυλίχθηκε το 2010 σε ένα μικρό χωριό νησιού των Σπορόδων, καθώς το ανήλικο κορίτσι, ενώ δεν είχε συμπληρώσει τα 14 χρόνια του και αντιμετωπίζοντας προβλήματα νοητικής στέρησης, συνευρέθηκε ερωτικά με ηλικιωμένους άντρες που πλήρωναν γι’ αυ­τό, όχι γιατί το επιθυμούσε η ίδια, αλλά με υπόδειξη της μητέρας της για οικονομικούς λόγους.

Το ανήλικο τότε κορίτσι ζούσε με τη γιαγιά του και για αυτονόητους λόγους, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης φιλοξενείται πλέον σε προνοιακού χαρακτήρα ίδρυμα, ενώ πέραν όλων όσα περιγράφονται στο κατηγορητήριο έφερε – σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκ­θεση και σωματικές κακώσεις που της προκάλεσε ο πατέρας της που τη χτυπούσε.

Η μητέρα της δεν μπορούσε να την προστατεύσει, ενώ από την κοινωνική απαξίωση, όπως επισημάνθηκε χθες κατά την ακροαματική διαδικασία, το ανήλικο κορίτσι δεν ολοκλήρωσε τη φοί­τησή της στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Νεκρός ο αγνοούμενος στην Ξάνθη!

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης του 77χρονου Οσμάν, τα ίχνη του οποία χάθηκαν στις 31 Ιανουαρίου 2020.

Ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε την Τρίτη νεκρός στον Νέστο κοντά στο χωριό Κύρνος, στην Ξάνθη, την ίδια ώρα που συγκλονίζει και ο θάνατος του Κώστα Καρρά!

Για τον εντοπισμό του είχε εκδοθεί Silver Alert και παρά τις έρευνες των Αρχών δεν είχε βρεθεί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του.

Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, η "Ντορίτα" από το "Ντόλτσε Βίτα"!

Έφυγε από την ζωή η αγαπημένη ηθοποιός, Κατερίνα Ζιώγου, την οποία μάθαμε όλοι ως Ντορίτα στην σειρά "Ντόλτσε Βίτα" του Mega!

Μια αρκετά δυσάρεστη είδηση έφτασε στα γραφεία του Athensmagazine.gr το πρωί της Τετάρτης και έχει να κάνει με τον θάνατο της αγαπημένης ηθοποιού, Κατερίνας Ζιώγου, γνωστή και ως Ντορίτα από την πετυχημένη σειρά "Ντόλτσε Βίτα", της οποίας μάλιστα πρόσφατα σας είχαμε παρουσιάσει και την τελευταία της δημόσια εμφάνιση!

Η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από την ζωή πριν από 10 ημέρες, αφού σήμερα το πρωί τελέστηκε το 9ημερο Μνημόσυνο! Η Κατερίνα Ζιώγου έδινε κρυφά μάχη με τον καρκίνο στον πνεύμονα και δυστυχώς δεν τα κατάφερε! Η αγαπημένη ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από την σειρά του Mega, τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί από το "προσκήνιο", τόσο το τηλεοπτικό όσο και το θεατρικό!

Μάλιστα, εκείνο που μας έκανε εντύπωση, είναι, πως 10 μέρες που η ηθοποιός έχει φύγει από την ζωή, κανείς δεν έχει αναφέρει το παραμικρό!

Η Κατερίνα Ζιώγου ήταν 49 ετών και άφησε πίσω της μια κόρη 15 ετών ενώ διέμενε στο Κουκάκι! Το Athensmagazine.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της!

Σοκ: Πέθανε πασίγνωστος παρουσιαστής (photo-video)

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών άφησε ο πασίγνωστος παρουσιαστής Τζέιμς Λίπτον. Θρήνος επικρατεί και στο χώρο της λογοτεχνίας καθώς πέθανε πασίγνωστος Έλληνας συγγραφέας!

Ο βετεράνος παρουσιαστής της εκπομπής «Inside the Actors Studio» πέθανε στο σπίτι του στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα η σύζυγός του έκανε γνωστό ότι ο Lipton έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Τζέιμς Λίπτον είχε επίσης μια μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Πέθανε ο ιδρυτής των σούπερ μάρκετ «Κρητικός», Ανδρέας!

Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο Ανδρέας Κρητικός ο ιδρυτής της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Ακόμη ένα σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο μετά τον θάνατο του προέδρου της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Bazzar, Δήμου Βερούκα!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Ανδρέας Κρητικός με την ξεχωριστή προσωπικότητά του ήταν αυτός που ενέπνευσε τις αξίες της αλυσίδας στα τρία παιδιά του Νεκτάριο, Άγγελο, Δημήτρη που ανέλαβαν με την σειρά τους την υλοποίηση του οράματός του, ως συνεχιστές του έργου προσφοράς που ξεκίνησε από το 1948.

Αποτελούσε φωτεινό παράδειγμα για όλους γεμάτος όρεξη για ζωή, κοινωνικές ευαισθησίες και δημιουργικότητα. Ξεχώριζε για το ήθος του, την εντιμότητα, το πάθος και την ευθύτητά του, αρχές με τις οποίες πορεύτηκε και υπηρέτησε την τοπική κοινωνία αφήνοντας σε όλους στην εταιρεία σημαντική παρακαταθήκη.

Η είδηση του θανάτου του προκαλεί απέραντη θλίψη σε όλη την οικογένεια και τους εργαζομένους της αλυσίδας. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 04 Μαρτίου στις 12:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου (Παναγίτσα) στην Αίγινα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ημέρα της κηδείας να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα της Αίγινας. Τα καταστήματα στην υπόλοιπη Ελλάδα θα παραμείνουν κλειστά 12:00 με 14:00 την ίδια ημέρα.

Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο: Πέθανε η Σίσσυ Αρβανιτίδου

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 59 χρόνων, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Σίσσυ Αρβανιτίδου. Σοκ επικρατεί και στον χώρο της πολιτικής μετά τον θάνατο γνωστού πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας!

Επιμελούνταν και παρουσίαζε την εκπομπή «ΚΟΣΜΟΔΡΟΜΙΟ», που μεταδιδόταν εδώ και πολλά χρόνια από το Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, μία εκπομπή με ειδήσεις και αναλύσεις διεθνών θεμάτων. Η τελευταία εκπομπή της μεταδόθηκε μόλις την περασμένη Παρασκευή.

Εργάστηκε στον περιοδικό και ηλεκτρονικό τύπο και αδιαλείπτως στη δημόσια ραδιοφωνία τα τελευταία είκοσι χρόνια και πάντα στον τομέα των διεθνών ειδήσεων, που ήταν και η μεγάλη της αγάπη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share