Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Νεκροί σε τροχαίο γαμπρός και πεθερά!

Τραγικός θάνατος!

2 Μαρτίου 2020 17:17
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Νεκροί σε τροχαίο γαμπρός και πεθερά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Φθιώτιδα όπου γαμπρός και πεθερά έχασαν τη ζωή τους. Το πώς ακριβώς συνέβη το μοιραίο τροχαίο που επέφερε το θάνατο τους είναι κάτι που δεν το χωράει ανθρώπινος νους. Ενώ ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στο Κιλκίς όπου τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μπορείτε να δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη και τους στοίχισε τη ζωή.

Ο άνδρας προθυμοποιήθηκε να μεταφέρει την πεθερά του στο Κέντρο Υγείας Δομοκού μιας και ένιωθε μια μικρή αδιαθεσία, όταν λοιπόν έφευγαν από το Κέντρο Υγείας με κατεύθυνση το σπίτι τους, ο άνδρας έπαθε ανακοπή με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να βγει εκτός δρόμου.

Διερχόμενος οδηγός που σταμάτησε για να δει τι συμβαίνει βρήκε το αυτοκίνητο με τη μηχανή αναμμένη και τον οδηγό σε άσχημη κατάσταση, με εμφανή τα συμπτώματα της ανακοπής. Στη θέση του συνοδηγού ήταν η πεθερά του χωρίς τις αισθήσεις της.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και ο οδηγός, ηλικίας 65 ετών περίπου, διακομίστηκε στο ΚΥ Δομοκού, όπου δυστυχώς λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Δυστυχώς χωρίς ζωτικά σημεία διακομίστηκε και η πεθερά του, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Να σημειωθεί ότι ο άτυχος άνδρας δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και οι δυο «έφυγαν» από ανακοπή, ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση θα δείξει την ακριβή αιτία θανάτου γαμπρού και πεθεράς.

Τροχαίο-σοκ! Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, γύρω στις 1:40 το μεσημέρι της Πέμπτης (27/2) στην Επαρχία Αμμοχώστου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο δρόμο Λιοπετρίου-Φρέναρος, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, o 14χρονος στην προσπάθεια του να διασταυρώσει τον δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Δείτε, επίσης, τη συνέχεια των εξελίξεων με το τροχαίο στη Γλυφάδα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για μεταφορά του μαθητή στο Νοσοκομείο όπως και Αστυνομία για διερεύνηση του περαστικού.

Η κατάσταση της υγείας του μέχρι στιγμής είναι άγνωστη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share