Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πανικός στο Ναύπλιο! Κι άλλη απόδραση δύο κακοποιών από τις Αγροτικές Φυλακές Νέας Τίρυνθας!

Συναγερμός!

29 Φεβρουαρίου 2020 10:53
Πανικός στο Ναύπλιο! Κι άλλη απόδραση δύο κακοποιών από τις Αγροτικές Φυλακές Νέας Τίρυνθας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άλλη μια απόδραση από τις Αγροτικές Φυλακές Νέας Τίρυνθας γεννά πολλά ερωτηματικά. Συγκεκριμένα χθες (28/2) το βράδυ, λίγο μετά τις 8, δύο κακοποιοί κρατούμενοι εργάζονταν στην συλλογή απορριμμάτων.

Όταν έφτασαν κοντά στα εξωτερικά κάγκελα, τα πήδηξαν και εξαφανίστηκαν. Πρόκειται για τους Λ.Σ. και Λ.Ν. τσιγγάνους που εκτίουν μακροχρόνια ποινή κράτησης για ποινικά αδικήματα. Θυμηθείτε την απόδραση άνδρα με αγκαλιά... ένα καλοριφέρ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, όπως αναφέρει το argonafplia.gr. Έχει επαναληφθεί το φαινόμενο και μάλιστα πάλι με κακοποιούς.

31 χρόνια φρίκης για 49χρονη γυναίκα! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις!

31 χρόνια απόλυτης φρίκης πέρασε μία 49χρονη γυναίκα, η οποία ζούσε ως σκλάβα του έρωτα στη Βενεζουέλα, με τις αποκαλύψεις να ανατριχιάζουν! Ενώ, σοκ και φρίκη προκαλεί το απίστευτο έγκλημα όπου άνδρας σκότωσε και διαμέλισε μια 25χρονη!

Ο 56χρονος Ματίας Σαλαζάρ κατηγορείται για ασέλγεια, κακοποίηση και ψυχολογική βία εις βάρος της 49χρονης γυναίκας.

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι τη χειραγώγησε και την εξαπάτησε από όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία, ώστε «να μην φύγει ποτέ από το σπίτι της».

Η γυναίκα πέρασε τρεις ολόκληρες δεκαετίες σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, χωρίς παράθυρα και με μόνη συντροφιά το ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Από τα 18 της, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Independent, ζούσε για να ικανοποιεί τον βιαστή της.

Φέτος τον Ιανουάριο, η 49χρονη κατάφερε να αποδράσει, όταν ο Salazar άφησε πίσω του ένα ζευγάρι κλειδιά. Το θύμα με το που βγήκε από το σπίτι - «κολαστήριο» απευθύνθηκε σε έναν οργανισμό υποστήριξης γυναικών. Άμεσα, ο 56χρονος συνελήφθη και κρίθηκε προφυλακιστέος.

«Ήταν πάντα φιλικός»

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως ο δράστης ζούσε σε ένα διαμέρισμα με τη γυναίκα και την κόρη του, ακριβώς απέναντι από το σπίτι που κρατούσε αιχμάλωτη την 49χρονη.

Μάλιστα, πολλοί τονίζουν ότι δεν είχαν παρατηρήσει κάτι ασυνήθιστο στη συμπεριφορά του, ενώ, όπως τόνισαν, ήταν «πάντα φιλικός».

Όπως φαίνεται, σύμφωνα με γείτονα που μπήκε στο σπίτι της, η γυναίκα ζούσε «με τρεις αλλαξιές ρούχα, κάτι παλιά παπούτσια, ένα διπλό κρεβάτι στο πάτωμα, έναν παλιό ανεμιστήρα και μία παλιά τηλεόραση».

32χρονη γυναίκα επιχείρησε να πνίξει την άρρωστη μητέρα της στο νοσοκομείο! (Video)

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από τη Βραζιλία, που δείχνει μια 32χρονη γυναίκα να προσπαθεί να πνίξει την άρρωστη μητέρα της στο νοσοκομείο! Με το σοκαριστική αυτή είδηση να μας φέρνει στη μνήμα μας τον 49χρονο άνδρα που έκοψε το λαιμό της εγκύου γυναίκας του!

Η Λουτσιάνα Πόλα Φιγκουρέιδο, που συνελήφθη, εμφανίζεται να βάζει το χέρι της και να κλείνει το στόμα και τη μύτη της 68χρονης γυναίκας, που νοσηλεύεται στο Carlos Macieira Hospital, στην πόλη Σάο Λουίς.

Το βίντεο τράβηξε ασθενής, που βρισκόταν στο ίδιο δωμάτιο!

Όπως φαίνεται, η κόρη βαρέθηκε να φροντίζει τη μητέρα της, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο από τις 19 Ιανουαρίου, και αποφάσισε να τη σκοτώσει!

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη άμεσα και της έχει απαγγελθεί η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η μητέρα της, δε, που αντιμετωπίζει πνευμονική εμβολή, μεταφέρθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Το κίνητρο είναι ότι μάλλον η κόρη είχε κουραστεί να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα της, η οποία αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας», ανέφερε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Κάρλος Αλεσάντρο, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail.

Από την πλευρά της, η 32χρονη αρνήθηκε την κατηγορία ότι προσπάθησε να σκοτώσει τη μητέρας της, αλλά δεν έπεισε κανέναν.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share