Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δύο νεκροί στην Πατρών – Πύργου! Ένας σοβαρά τραυματισμένος

Ακόμα μια τραγωδία!

28 Φεβρουαρίου 2020 19:10
Δύο νεκροί στην Πατρών – Πύργου! Ένας σοβαρά τραυματισμένος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύο νεκροί από το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, στο ύψος της διασταύρωσης της ΒΙ.ΠΕ, στον Αλισσό, όταν ένα μικρό επαγγελματικό φορτηγό συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ.

Ακόμα ένα τροχαίο στην Πατρών - Πύργου που βάφει με αίμα την άσφαλτό της. Από την σύγκρουση ο άνδρας τινάχτηκε από το όχημα που οδηγούσε και η γυναίκα να εγκλωβίστηκε στο δικό της. Για το λόγο αυτό χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκρός είναι ο οδηγός του επαγγελματικού φορτηγού, και μια γυναίκα, ενώ υπάρχει και τρίτο άτομο σοβαρά τραυματισμένο. Να υπενθυμίσουμε ότι έχουμε εξελίξεις με το τροχαίο στην Γλυφάδα που σόκαρε το πανελλήνιο, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ.

Τροχαίο-σοκ! Αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο!

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, γύρω στις 1:40 το μεσημέρι της Πέμπτης (27/2) στην Επαρχία Αμμοχώστου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο δρόμο Λιοπετρίου-Φρέναρος, όπου αυτοκίνητο παρέσυρε ανήλικο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, o 14χρονος στην προσπάθεια του να διασταυρώσει τον δρόμο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα. Δείτε, επίσης, τη συνέχεια των εξελίξεων με το τροχαίο στη Γλυφάδα.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για μεταφορά του μαθητή στο Νοσοκομείο όπως και Αστυνομία για διερεύνηση του περαστικού.

Η κατάσταση της υγείας του μέχρι στιγμής είναι άγνωστη.

Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας! Σύγκρουση οχημάτων στην Εθνική Οδό!

Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή τη στιγμή στους δρόμους της Αθήνας, με δύο οχήματα να έχουν συγκρουστεί, στο ύψος του κόμβου της Λυκόβρυσης στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Αττική Οδό, παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην έξοδο προς Λαμία. Δείτε, επίσης, τη συνέχεια των εξελίξεων με το τροχαίο στη Γλυφάδα.

Όπως καταγράφεται και στον χάρτη κυκλοφορίας της Google το καθοδικό ρεύμα της Εθνικής Οδού έχει μεγάλο μποτιλιάρισμα που φτάνει μέχρι και τον Κηφισό.

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους - Που παρατηρείται μεγάλο μποτιλιάρισμα;

Αρκετά αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στους δρόμους με μεγάλο μποτιλιάρισμα να παρατηρείται στον Κηφισό, και στα δύο ρεύματα. Όσον αφορά τον καιρό μετά από ημέρες ηλιοφάνειας, χαλάει και πάλι! Ισχυροί άνεμοι, βροχές και καταιγίδες από σήμερα! Ενώ μπορείτε να δείτε και που θα χιονίσει!

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, αυξημένη κίνηση θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτήν την ώρα στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στην άνοδο της Συγγρού και στο λιμάνι του Πειραιά.

Δείτε τον χάρτη:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share