Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ήπιε το φάρμακο, γύρισε το κεφαλάκι του και αυτό ήταν»: Συγκλονίζει η θεία του 11χρονου που πέθανε στο Βόλο! (Video)

Θλίψη!

27 Φεβρουαρίου 2020 07:26
«Ήπιε το φάρμακο, γύρισε το κεφαλάκι του και αυτό ήταν»: Συγκλονίζει η θεία του 11χρονου που πέθανε στο Βόλο! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος επικρατεί στο Βόλο από τον αιφνίδιο θάνατο 11χρονου, με την θεία του να συγκλονίζει λέγοντας: «Ήπιε το φάρμακο, γύρισε το κεφαλάκι του και αυτό ήταν».

«Πήγαινε καλύτερα. Σήμερα το πρωί με παίρνει η αδερφή μου στο σπίτι και μου λέει ο Παναγιώτης μας έπεσε σε κώμα» είπε στο Star η θεία του άτυχου αγοριού.

«Είχε ανεβάσει 40 πυτερό, του έδωσε η αδερφή μου ένα φάρμακο, πίνει το φάρμακο και γυρίζει το κεφαλάκι του και αυτό ήταν» είπε η γυναίκα συγκινημένη.

Ο 11χρονος παρουσίασε το περασμένο Σάββατο υψηλό πυρετό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με πόνους στο κεφάλι. Οι εργαστηριακές εξετάσεις έδειξαν σοβαρό πρόβλημα στο ιγμόριο, κι αποφασίστηκε να δοθεί φαρμακευτική αγωγή.

«Έγιναν όλα όσα θα μπορούσαν να έχουν γίνει, δυστυχώς όμως δεν είναι πάντοτε αρκετό» δήλωσε ο πρόεδρος Γιατρών του Αχιλλοπουλείου Νοσοκομείου.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο 11χρονος παρουσίασε υψηλή πίεση, εφίδρωση, κι έπεσε σε κώμα. Παρά τις προσπάθειες ανάνηψης των γιατρών, το παιδί κατέληξε μέσα σε λίγες ώρες.

Το απόγευμα της Τετάρτης, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε ότι ο 11χρονος πέθανε από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα που δεν μπόρεσαν να διαγνώσουν οι γιατροί.

Σπαράζει καρδιές η αδελφή του Κώστα Βουτσά! «Είμαι πολύ περήφανη για τον Κώστα μου, τον είδα για τελευταία φορά...»! (video)

Σπαράζει καρδιές η αδελφή του Κώστα Βουτσά με τα λόγια της, λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του θανάτου του, αναφέροντας το πόσο περήφανη ήταν για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, η Νίνα Βουτσά αναφέρθηκε στο πώς ήταν στην προσωπική του ζωή ο Κώστας Βουτσάς, την αγάπη στην οικογένειά του και την τελευταία φορά, που ειδώθηκαν. Δείτε, επίσης, το «αντίο» της μεγάλης αγάπης του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ περήφανη για τον αδερφό μου. Την περασμένη Παρασκευή (21/2) τον είδα και είχε πολύ καλή επαφή. Δε μιλούσε λόγω της τραχειοστομίας, που του είχαν κάνει, αλλά ξέρω αυτό το βλέμμα του. Ήταν βλέμμα αγάπης, γιατί με έβλεπε λυπημένη.

Ο Κώστας δεν παραπονιόταν ποτέ. Είχε καιρό το πρόβλημα αυτό, αλλά ήταν χαρούμενος, ήταν ένας άνθρωπος που μας χάριζε γέλιο, μας αγαπούσε και ήταν πάντα κοντά μας.

Λάτρευε πολύ την οικογένειά του, ήταν μια μεγάλη αγκαλιά για όλους. Ήταν η αδυναμία της μητέρας μας, γιατί την πείραζε και την έκανε να χαμογελάει. Είχαμε το καλαμπούρι και το λέγειν του, ενώ ήταν παρών σε όλες τις δύσκολες στιγμές της οικογένειας.

Ο Κώστας μου θα γίνει λαϊκό προσκύνημα. Αυτό είναι μεγάλη τιμή. Πού να το φαντάζονταν οι γονείς μου, όταν έρχονταν από την Πόλη»!

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share