Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ορεστιάδα: Χειρουργήθηκε η 13χρονη που έπεσε από κούνια

Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

25 Φεβρουαρίου 2020 18:25
Ορεστιάδα: Χειρουργήθηκε η 13χρονη που έπεσε από κούνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 13χρονη Φωτεινή, από την Ορεστιάδα, μετά από την επέμβαση στη σπονδυλική στήλη που διήρκησε περίπου 3,5 ώρες, νοσηλευέται σε δωμάτιο της Νευροχειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας.

Ο διοικητής του νοσοκομείου Καβάλας, Κωνσταντίνος Κλειτσιώτης μίλησε στο Status Radio για την κατάσταση της υγείας της 13χρονης μαθήτριας: «Ήταν μια δύσκολη επέμβαση, είχε μεγάλες κακώσεις στην σπονδυλική στήλη. Ο Διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής είναι αισιόδοξος, αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό, καθώς το μέγεθος της βλάβης ήταν αρκετά μεγάλο» ανέφερε ο κ. Κλειτσιώτης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα υπάρχει πλήρης εικόνα μετά από 15 ημέρες ώστε να μπορεί να γίνει αξιολόγηση σε δεύτερο βαθμό, ενώ πρόσθεσε πως η 13χρονη μετά την ανάρρωσή της θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Να υπενθυμίσουμε ότι σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη και η Μάρθα Καραγιάννη, και θα διαβάσετε εδώ για την κατάσταφη της υγείας της.

Στο νοσοκομείο ξανά ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ!

Μια νέα περιπέτεια χτύπησε την πόρτα στην οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ καθώς δέκα μέρα πριν υποβλήθηκε σε μια ακόμη επέμβαση η οποία στέφθηκε με επιτυχία, δυστυχώς όμως ο μικρούλης κόλλησε μια ίωση που προσέβαλε το αναπνευστικό του. Ωστόσο, όπως μπορείτε να δείτε εδώ πανελλήνια συγκίνηση προκάλεσε η επιστροφή του στην Ελλάδα μετά την επιτυχημένη του επέμβαση στην Βοστώνη.

Ο μικρός δυστυχώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που τον βοηθούν να ανακάμψει. Μάλιστα ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ενώ οι γονείς του είναι αισιόδοξοι ότι θα την ξεπεράσει σύντομα.

Η ανάρτηση στο Facebook:

«Αγαπημένοι μας φίλοι,Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τοσο πολύ για το παιδί μας.

Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κριθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιου. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει. Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος. Ευχαριστούμε πολύ για ολα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

Αγαπημένοι μας φίλοι, Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε ειναι πολλά και συγκινητικά. Σας...

Posted by Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ on Friday, February 21, 2020
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share