Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις με την 24χρονη δασκάλα από την Εύβοια που πέθανε 29 κιλά! Τι ζητάνε οι γονείς της; (Video)

Τι κατήγγειλε η οικογένεια;

25 Φεβρουαρίου 2020 16:18
Ραγδαίες εξελίξεις με την 24χρονη δασκάλα από την Εύβοια που πέθανε 29 κιλά! Τι ζητάνε οι γονείς της; (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της 24χρονης δασκάλας από την Εύβοια, που έπασχε από νευρική ανορεξία και πέθανε μόλις 29 κιλά στο νοσοκομείο.

Οι γονείς της θα ζητήσουν την εκταφή της, προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς κάνουν λόγο για ιατρικό λάθος, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχαν προχωρήσει και σε αποκαλύψεις-σοκ για την κόρη τους!

«Έβαλαν το παιδί μου στην Εντατική για να μας καθησυχάσουν. Το παιδί μου ήταν ξεγραμμένο από την αρχή» είπε η μητέρα της άτυχης Γιολάντας. «Θέλω να μου εξηγήσουν τι συνέβη σε ένα παιδί που ήταν υγιές. Θέλω να μου εξηγήσουν ποια όργανα δε λειτουργούσαν» συνέχισε.

Οικογένεια Γιολάντας: «Ερευνούμε για ιατρικό λάθος»

Η οικογένεια της Γιολάντας που έχασε τη ζωή της στα 24 χρόνια της, κατήγγειλε ότι υπήρξε ιατρικό λάθος. «Κάποιο λάθος γιατρών πιστεύω έχει γίνει» είπε η αδερφή της.

Όπως είπε η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, θα ορίσουν πραγματογνώμονα προκειμένου να γίνει εκταφή της κόρης τους και να μάθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Η οκογένειά της έχει αφήσει το δωμάτιό της ακριβώς όπως ήταν την ημέρα που μπήκε στο νοσοκομείο για να νικήσει τη νευρική ανορεξία. Τραγική ειρωνία είναι ότι λίγες ημέρες πριν γιόρταζε με τη δίδυμη αδερφή της τα γενέθλια της.

«Μου έλεγε ότι...»: Τι αποκαλύπτει ο σύντροφος της 24χρονης δασκάλας από την Εύβοια που «έσβησε» 29 κιλά;

Η ιστορία της νεαρής δασκάλας, της 24χρονης Γιολάντας που έσβησε ζυγίζοντας μόλις 29 κιλά, έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Εύβοια, τον τόπο καταγωγής της, αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Ο σύντροφος της 24χρονης μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» για το «τέρας» της νευρικής ανορεξίας. «To να φάει δεν ήταν για την ίδια προτεραιότητα. Την πίεζα για να φάει όταν πηγαίναμε έξω. Κοιταζόταν στον καθρέφτη και νόμιζε ότι ήταν διπλή από ότι ήταν στην πραγματικότητα. Μου έλεγε ψέματα ότι έτρωγε αλλά ήμουν στη δουλειά και δεν μπορούσα να το ελέγξω. Όταν κατάλαβα ότι με κοροϊδεύει μίλησα στη μητέρα της. Έλεγε όμως και σε εκείνη ψέματα».

Ο σύντροφος της αδικοχαμένης Γιολάντας, μάλιστα, ξεσπάει σε λυγμούς όταν φέρνει στο μυαλό του, τα όνειρα της 24χρονης: «Τον τελευταίο καιρό μου έλεγε ότι ήθελε να κάνει παιδιά. Μου υποσχόταν ότι θα τρώει και θα αλλάξει αλλά δυστυχώς έκανε τα ίδια. Την πιέζαμε να φάει και γινόταν επιθετική».

Οι γονείς της θα κινηθούν νομικά, με μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου που θα καταθέσουν στον εισαγγελέα προκειμένου να ορισθεί πραγματογνώμονας για τα ακριβή αίτια θανάτου του κοριτσιού. Ήδη έχει ζητηθεί ο ιατρικός φάκελος που και θα παραδοθεί στον εισαγγελέα τις επόμενες ημέρες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share